mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خدمت اساتید من توی سایتم از این افزونه استفاده کرده ام ولی مشکلی که داره اینه هم مقداری از متن به زیر تصاویر می رود (در سمت راست ) و هم درسمت چپ تصاویر عکس زیر رو نشون میده این مشکل و چه طو میشه رفع کرد http://www.sernews.com با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام. برای مورد اول منم قبلا همین مشکل را داشتم و دستور زیر را به کد متن همون قسمت دادم درست شد. اگه دمو انلاین بدین و سورس را نگاه کنم میتونم بگم کجا را ویرایش کنین. padding-right:8px; :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 خوب ادرس سایت رو که دادم http://www.sernews.com/ باید این کد رو کجا قرار بدیم تا درست بشه ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 با سلام هم مقداری از متن به زیر تصاویر می رود (در سمت راست ) در این مورد بهتره که هر ماژول در موقعیتی جداگانه که عرض زیادی هم داشته باشه منتشر کنید یا اینکه در تنظیمات ماژولهاتون عرض رو به نسبت مناسبی تنظیم کنید تا اسلایدر سمت چپی به درستی نمایش داده بشه معمولا اسلایدرهای چرخشی ممکنه با کم کردن عرض به مشکل برخورد کنند و در اینگونه موارد بهتره از افزونه دیگری استفاده کنید و هم درسمت چپ تصاویر عکس زیر رو نشون میده این مورد رو متوجه نشدم منظورتون چیه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 سلام. برای مورد اول منم قبلا همین مشکل را داشتم و دستور زیر را به کد متن همون قسمت دادم درست شد. اگه دمو انلاین بدین و سورس را نگاه کنم میتونم بگم کجا را ویرایش کنین. padding-right:8px; :002: من متوجه نشدم درست کد رو باید کجا کپی کنم ممنون میشم بگید در این مورد بهتره که هر ماژول در موقعیتی جداگانه که عرض زیادی هم داشته باشه منتشر کنید یا اینکه در تنظیمات ماژولهاتون عرض رو به نسبت مناسبی تنظیم کنید تا اسلایدر سمت چپی به درستی نمایش داده بشه معمولا اسلایدرهای چرخشی ممکنه با کم کردن عرض به مشکل برخورد کنند و در اینگونه موارد بهتره از افزونه دیگری استفاده کنید خوب برای این ماژول چیو باید تغییر بدیم تا فیکس بشه من که همه بخش هاشو دست کاری کردم ولی فرقی نکرد این مورد رو متوجه نشدم منظورتون چیه شما سمت چپ تصاویر رو نگاه کنید یه خط عمودی هست و تصویر به یه اندازه کوچیک تکرار شده این مشکلات روچه جور میشه رفع کرد ؟؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 91 شما سمت چپ تصاویر رو نگاه کنید یه خط عمودی هست و تصویر به یه اندازه کوچیک تکرار شده با سلام برای این مورد در خط 1306 کد را بصورت زیر اصلاح کنید div.art-block img { margin: 7px; } در کد بالا مقدار 7px را به 0 تغییر دهید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 با تشکر از دوستان مشکل دوم حل شد الان مشکل اول رو چه طور می تونم حل کنم همین که گفته بودم هم مقداری از متن به زیر تصاویر می رود (در سمت راست ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 منظور سوالت رو متوجه نشدم به ظاهر در قسمت راست مشکلی نیست با تصویر اگه امکان داره مشکلت رو بگو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در شهریور 91 عکس ها مشکل نداره متن عنوان ها در ابتدا یعنی در سمت راست کمی خارج از کادر و معلوم نیست که باید چند تا خط تیره بدیم که متن کامل قابل مشاهده باشد الان توی تصویر اخر ی بهتر معلوم است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز برای حل مشکل متن و فاصله گرفتن از سمت راست به مسیر زیر بروید sernews.com/modules/mod_btslideshow/assets/skitter/css/skitter.styles.css کد زیر را درونش پیدا کنید و دستور padding-right:8px; را بهش اضاف کنید تا مشکل حل بشه. مقدار عدد 8 را به دلخواه تغییر دهید تا فاصله تنظیم شود. .label_skitter h4{ color:#fff !important; font-family: 'Oswald', sans-serif; text-transform:uppercase; font-size:20px; margin-bottom:10px; } :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر