alihz2006 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام جوملا رو رو هاست اکسترکت کردم همه چی مرتبه ولی این ارور رو می ده Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. premission همه فایل ها رو یه بار رو 755 یه بار هم رو 777 قرار دادم ولی حل نشد itz.beyamondemon.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ فایل اچ تی اکسس رو تغییر نام دادید؟ شاید فایل زیپ جوملا مشکل داره و درست دانلود نشده شما فایل رو لوکال تست کنید اگر مشکل داشت دوباره دانلود و اکسترکت و نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alihz2006 1 ارسال شده در شهریور 91 سلام از جوملای کدام تیم استفاده می کنید؟ فایل اچ تی اکسس رو تغییر نام دادید؟ شاید فایل زیپ جوملا مشکل داره و درست دانلود نشده شما فایل رو لوکال تست کنید اگر مشکل داشت دوباره دانلود و اکسترکت و نصب کنید یا علی جوملایی که دانلود کردم رو لوکال مشکل نداره .حتی رو یه هاست رایگان هم امتحان کردم ولی رو این هاست اصلیم این مشکل رو داره فایل htaccess.txt رو هم به .htaccessتغییر نام دادم ولی بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 هاستتون دایرکت ادمینه؟ الان ادرسی که گذاشتید اصلا باز نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر