sojr 0 ارسال شده در شهریور 91 یه راهنمای pdf یا ویدئویی ندارین کار با گالری تصاویر و یاد بده فوکا نصب کردن نمیتونم تنظیماتشو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید چیز خاصی نداره ! اگر بفرمایید دقیقا مشکلتون کجاست بهتر می شه راهنماییتون کرد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 سلام دوست عزیز. استفاده از گالری تصویر که دیگه نیاز به آموزش نداره خیلی سادست. اونم گالریهایی مثل فوکا و . شما یه آیتم جدید تو یه منو ایجاد میکنی ، از نوع گالری که نصب کردی و ... تنظیماتش هم چیز خاصی نداره. میری تو قسمت کامپوننتها ، بعدش فوکا، حالا انجا مجموعههای مورد نظرت رو میسازی مثلا واسه یه سایت خبری : مجموعه ورزشی مجموعه سیاسی مجموعه فرهنگی و ... حالا عکسها رو آپلود میکنی و هر کدوم رو به مجموعه خودش ربط میدی. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sojr 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز eye عکسارو که اپلود میکنم اپلود میشه ولی داخل فوکا نشون داده نمیشه فرمتاشم فرمتای jpg یا gif استفاده میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pilarto 42 ارسال شده در شهریور 91 عکس هارو در پوشه مربوط به فوکا آاپ میکنی؟ عکس هارو از مدیریت رسانه آپلود میکنی یا از داخل کامپوننت ؟ البته من خودم از rs gallery بیشتر خوشم میاد. :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sojr 0 ارسال شده در شهریور 91 میشه این rs gallery گالری رو برام بزارین؟ دوست عزیز rs gallery دانلود کردم عالیه میخام save کنم میگه برچب بزنید برچسب چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 91 به این توضیحاتی که تو سایت خودمون هست دقت کن در این گالری تصاویر انجام شده است استفاده از برچسب ها بجای مجموعه بندی برای تصاویر میباشد بدین معنا که به جای آنکه کاربر جهت دسته بندی مجموعه تصاویر خود نیاز مند ساخت مجموعه های مختلف باشد تنها کافی است که تصاویر مختلف را برچسب یکسان بزند . از روی دیگر امکان ایجاد تصاویر بندانگشتی سفارشی نیز جزو امکانات منحصر بفرد این افزونه میباشد . از روی دیگر همراه با این کامپوننت یک ماژول و یک پلاگین منتشر میشود که ماژول وظیفه اصلی نمایش تصاویر گالری را بر اساس برچسب ها دارد و پلاگین هم برای درج گالری ها در مطلب استفاده میگردد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sojr 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز این کارو انجام دادم الان به این شکله بعدی و قبلی نداره یعنی داره ولی نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر