lived 3 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من قصد دارم جوملا 2.5 را برای سایت نیازمندی آماده کنم به چه صورت و با چه کامپوننتی این کار را انجام بدهم؟؟؟ درصورتی که نیاز به خرید ماژولی میباشد لطفا دمو و قیمت ارائه شود باتشکر از پاسخ های شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام قبلا در تالار افزونه بسیار مفید و خوبی برای این کار معرفعی و کلی روش بحث شده کافی است سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 سعید جان مبحث ها رو مطالعه کردم به نتیجه خاصی نرسیدم و فقط یک ماژول برای جوملا 1.5 پیدا کردم من عرض کردم اگر باشه قصد خرید دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام منظورتون از سایت نیازمندی ها دقیقا به چه شکل هستش؟ یک سایت نمونه معرفی کنید افزونه adsmanager رو امتحان کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 سلام منظورتون از سایت نیازمندی ها دقیقا به چه شکل هستش؟ یک سایت نمونه معرفی کنید افزونه adsmanager رو امتحان کردید؟ منظورم اسکریپتهای نیازمندی هست شبیه ایستگاه اما لزوما نیاز به تمام امکانات ایستگاه ندارم اما به دنیال یه سیستم خیلی قوی هستم که بتونم توی جوملا کار کنم که دستم باز باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 سلام adsmanager یاکی از بهترینها برای این کار هست تست و برسی کنید @ قبلا هم در موردش کلی بحث شده یتونید از اونها هم استفاده کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر