amir23 5 ارسال شده در شهریور 91 با سلام من خيلي دنبال جواب سوالم تو وب سايت ها و همين انجمن گشتم اما چون سوالم ابتدايي هست كسي تا به حال نپرسيده!!! من ميخوام يك ساب دامين براي سايتم بسازم. يك قالب خوب هم پيدا كردم كه انگليسيه ولي راست به چپ ميشه! اين قالب همخواني با ويرچومارت رو هم داره! حالا سوال من اين هست كه براي اين كه يك فروشگاه داشته باشم: 1. آيا حتما نيازي هست كه قالبم هم خواني با ويرچومارت رو داشته باشه يا روي هر قالبي ميشه يك فروشگاه داشت؟ 2. ميخواهم به درگاه يك بانك متصل بشه (به غير از زرين پال) براي اين كار بايد چه چيزهايي رو از سايت جومينا دانلود كنم؟(باور كنيد من سايت رو زير و رو كردم يك عالمه كامپوننت و ماژول و غيره ديدم تو سايت هست كه مني كه تازه كارم گيج شدم!) با تشكر از دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام اگه قالب با ویرچومارت هماهنگ باشه بهتر و محصولات داخل کادر نمایش بهتری دارن و زیباتره در مورد اتصال هم کار سختی نیست شما اول با بانک موردنظرتون قرارداد می بندید و فایل ها رو دریافت می کنید از بانک بعد پلاگین اتصال ویرچومارت به بانک رو از جومینا دانلود و نصب می کنید بعد در تنظیمات مربوط به پرداخت انلاین ویرچومارت بانک موردنظرتون رو که پلاگینش نصب کردید انتخاب می کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر