yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من میخوام تیتر مطالبم در گلوبال نیوز رو تغییر بدم / تووی css ماژول هم کد رو دادم ولی نشد! کدی که دادم بهش اینه، ولی به جای تیتر، متن خبر عوض شد! GN_title GN_image GN_text برای اینکه تیتر تغییر کنم چیکار باید بکنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 GN_title GN_image GN_text یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 91 مرسی ولی کار نکرد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دمو انلاین بدید تا بگم چیکار کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در مرداد 91 khatshekanan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام div.gn_static_1 p a { font-family:arial; font-size: 15px; } التماس دعا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 من 2جا از این ماژول استفاده میکنم ولی وقتی کدی رو که دادین توو css قالب گذاشتم، فقط تیتر یکیش عوض شد؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام لینک کشون رو بزارید اینجا یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 همون سایته khatshekanan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام فکر کردم چند جا استفاده کردید و تو یکیش درسته مابقی نا درست...! شما کد رو در اخر فایل template_rtl.css قرار بدید درست خواهد شد یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 مرسی نشـــد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام شما کد رو قرار بدین و بعد علام کنید تا برسی کنم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 من همون کد قبلی رو گذاشتم ولی نشد div.gn_static_1 p a { font-family:arial; font-size: 15px; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام دوست عزیز عرض کردم بزار همون جایی که گفتم و بعد خبرشو بده تا برس بشه @بزار آخر فایل یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 هم فونت فیس و هم کدی رو که داده بودین گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yazditabar 2 ارسال شده در شهریور 91 برای تیتر اخبار گلوبال کد رو برای div.gn_static_1 p a تنظیم کردم درست شد، حالا برای متن خبر چه کدی باید بذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر