mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من بسته نصبی جوملای 2.5 نصب کردم حالا می خواسته زبان سایت را هم فارسی کنم یک سوال از خدمت دوستان داشتم من بسته زبان فارسی نصب کردم و لی تو مدیریت زبان می ری برای مدیریت سایت زبان فارسی اضافه می شه ولی برای بخش کاربری نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام عکسی که اپ کردید برا من لود نشود در آپلود سنتر جومینا آپلود کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 از کدوم بسته فارسی ساز استفاده کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 Persian Translation Team, Joomlafarsi.com من حتی جوملای 1.5.26 بسته دوباره نصب کردم ولی باز مشکل دارم من مثل جوملای 1.5 نصبش کردم فرق کرده نصب بسته زبان در جولای 2.5 تا جوملای 1.5 یا جای فراخوانیش کنم یا مثلا تغییری بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 شما این بسته را امتحان کردید؟ Persian (Farsi) Language Pack v1 بعید میدونم مشکلی داشته باشه چون تست شده است. بسته زیر هم هست که می تونید تستش کنید بسته زبان فارسی 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 من ورژن دوش را دانلود کردم اصلا فرق بین fa-IR_joomla_lang_full_2.5.4v1.zip با ورزن fa-IR_joomla_lang_full_2.5.4v2.zip چیه باید هر دوتاش نصب کرد یا فرقی نمی کنه مشکل از چیه به نظر شما نباید مثل جوملای 1.7 تنظیمات خاصی انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام ابتدا ببینید که بسته برای هر دو بخش در مدیریت پلاگین منتشر شده باشد. اگه بود هر دو را حذف کنید و دوباره نصب کنید. اگه بازم نشد جدا جدا درون زیپ قرار دهید و نصب کنید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 مرسی یک پلاگین داریم به نام پلاگین: سیستم - انتخاب زبان پیش فرض غیر فعال بود من فعالش کردم فایده نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در شهریور 91 این پلاگین را نیاز نیست فعال کنید. این پلاگین برای دو زبانه کردن سایت هست شما بسته "بسته زبان فارسی 2.5" را یکبار نصب کنید و نتیجه را اعلام بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر