pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان با کامپوننت اکیبا بکاپ تهیه کردم و روی یک سایت دیگه نصب کردیم اما هیچکدام از مطالبم تصویر نداره و پوشه تصاویر خالی است. باید چیکار کنم تا از تصویر هم بکاپ بگیره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 معمولا میگیره دوست عزیز خب شما تصاویر رو بصورت دستی فشرده کنید و انتقال بدید به هاست جدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام موقعی که از فایل های images میخواد بک آپ بگیره پیامی میده یا نه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 ممنون. هیچ پیغامی نمیده. به خاطر مشکلاتی که با هاستینگ پیدا کردم مدیر سرور دسترسی من را به پنل هاست بسته و مجبورم از خود جوملا بکاپ بگیرم و برم روی یه سرور دیگه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما میتونی کامپوننت extplorer رو نصب کنید یک فایل منیجر هست بعد از کل فولدرهات یک زیپ تهیه کن و دانلود کن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر