zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان من کامپوننت akkeba یا همون پشتیان گیر جومینا رو توی لوکال تست کردم درست کار می کنه اما روی هاست که میاد مشکل داره . تو رو خدا اگه کسی می دونه کمک کنه ؟ خطاش هم اینه راهنمای خروجی غیر قابل نوشتن راهنمای موقت غیر قابل نوشتن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آبان 89 پسوند فایل خروجیش چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 اصلا نمیشه پشتیبان گرفت که آخه اون خطاها رو می ده ولی اگه بده zip می ده . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز منظورت واضح نیست دوست عزیز سطح دسترسی فولدری که فایل بیک اپ در اون save میشه رو به 777 تغییر بده ( باید درقسمت مدیریت > کامپوننت > akkeba > باشه ) همچنین فایل temp ور هم سطح درسترسیشو 777 کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 من اینکارم کردم ولی نشد . بازم خطا هست . اصلا کل فولدر رو گذاشتم 777 ولی ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست عزیز افزونه رو بطور کامل حذف و مجدد نصب کنید ببینید حل می شه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 من کامپوننت رو حذف کردم ولی اصلا دوباره نصب نشد و خطا داد . مشکل از چیه . اینم خطاش JInstaller::install: فایل '/public_html/tmp/install_4ce246516cf60/backend/akeeba.php' وجود ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 به تنظیمات هاست احتمالا مربوط است.. با این فرض که شما دسترسی پوشه های مربوطه را طبق گفته دوستان تغییر داده باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 هاست cpanel هست که از جومینا گرفتم یعنی باید چی کار کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام JInstaller::install: عدم موفقیت در کپی فایل دوست عزیز تنظیمات FTP رو چک کن به احتمال زیاد از تنظیم نمودن FTP هست ... تو فروم سرچ کن یک مقاله کامل در این باره هست . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 نکته ای که هست اینه که من با اینکه سطح دسترسی فایل configuration رو روی 777 قرار دادم نمی تونم تو جوملا در قسمت تنظیمات مربوط به سرور آدرس ftp رو از localhost به ftp.mysite تغییر بدم و باز خطا می ده که JFTP::login: Unable to login JFTP::write: Unable to use passive mode خط پایین هم اینو می نویسه : یک خطا رخ داده است! نمیتواند فایل configuration.php را برای نوشتن باز کند! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام سطح دسترسی فایل configuration.php رو 666 قرار دهید و بعدعمال تغییرات 2باره FTP سطح دسترسی رو 644 قراردهید . درضمن میتونید در فایل configuration.php تنضیمات رو بصورت دستی وارد کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 بازم درست نشد حتی دستی عوضش کردم ولی با عوض کردنش سایتم دیگه بالا نیومد . اصلا کسی akeeba رو توی هاست تست کرده که ببینه سالمه ؟ چون من فقط این کامپوننت رو نمی تونم نصب کنم و مشکلی با نصب بقیه چیزها ندارم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز akeeba مشکلی نداره چون ما خودمون هم تو بسته های نصبیمون از akeeba استفاده میکنیم akeeb رو یک بار دیگه دانلود کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در آبان 89 این akeeba تو لوکالم درسته ولی رو هاست نه ؟ می خواین user و pass admin joomla ro bedam va cpanel khodetoon تست کنید .چون هاستم رو هم از joomina گرفتم بدم شما هم یک نگاه بندازید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر