DGLAP 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من با نرم افزار easy php جوملا نصب کردم , طبق اموزش هایی که از اینترنت خوندم با php my admin از دیتا بیسم بکاپ گرفتم حالا وقتی میخوام بکاپ رو رو هاست برگردونم این ارور رو میده نمیدونم مشکل از کجاست هاستم cpanel هست البته این دیتا بیسی که ساختم فاقد پسوورد هست چون وقتی برای دیتا بیس پسوورد میساختم ارور میداد و مجبور بودم easy php رو دوباره نصی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 شما فایل .db از دیتابیستان دارید؟؟ نیازی نیست به phomyadmin برید!!در سی پنل به بخش restore بروید و راحت فایل دیتابیس رو بهش بدید تا ایمپورت کنه راستی این پیغام خطا برای اینه که برای کاربری که الان با اون لاگین کردید در دیتابیس سطح دسترسی لازم رو ندادید و اجازه درج جدول ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DGLAP 0 ارسال شده در مرداد 91 شما فایل .db از دیتابیستان دارید؟؟ نیازی نیست به phomyadmin برید!!در سی پنل به بخش restore بروید و راحت فایل دیتابیس رو بهش بدید تا ایمپورت کنه راستی این پیغام خطا برای اینه که برای کاربری که الان با اون لاگین کردید در دیتابیس سطح دسترسی لازم رو ندادید و اجازه درج جدول ندارد ببخشید این فایل .db رو از کجا باید پیدا کنم 2 - این restore رو پیدا نکردم تو کدوم قسمته 3 -این سطح دسترسی رو چطور و کجا تعریف کنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر