basirat 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عيدسعيد فطر برهمتون مبارك اين اولين پست من تو سايت هستش يعني تازه جولا رو نصب كرم تازه كار هم هستم هر كاري كردم نتونستم قالبش رو عوض كنم خواستم قالب ارديبهشت رو بزارم كه نشد اگه هر كمكي(از ابتدا تا انتها) بتونيد انجام بدين خيلي ممنون ميشم ياعلي.:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام عید شما هم مبارک برای نصب قالب افزونه ها--->مدیریت افزونه ها قالب رو نصب میکینید و برای پیش فرض قرار دادن قالب افزونه ها--->مدیریت قالب ها سپس تیک کنار اسم قالب رو میزنید و اون رو به صورت پیش فرض قرار میدید نکته: برای شما که به تازگی با جوملا آشنایی پیدا کردید پیشنهاد میکنم از کتاب زیر استفاده کنید http://forum.joomina.ir/thread-15048-post-78515.html#pid78515 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
basirat 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون از راهنمايي مثلا ميخوام قالب ارديبهشت رو نصب كنم و از قالب هاي پيش فرض استفاده نكنم چه كاري بايد انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 طبق پست شماره 2 عمل کنید...! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
basirat 0 ارسال شده در مرداد 91 اون كتابي كه عرض كردين رو يه مطالعه سريع داشتم درباره قالب چيزي ننوشته بود ولي خيلي جالب بود ممنون راجع به پست دوم هم ايني كه شما گفتين از قالب هاي پيش فرضي كه خود نرم افزار داره استفاده ميكنه چه طور ميتونم قالب ارديبهشت رو وارد جوملا كنم و بزارم رو سايت تا ويرايش هاي لازم رو روش انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 ...!! شما قالب رو نصب کنید و بعد پیش فرض قرار بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
basirat 0 ارسال شده در مرداد 91 بازم نشد كه منم تو همون نصب قالب ايراد دارم ديگه!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات ادمین رو پ خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
basirat 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون من صحبت ميكنم ببينم شد چشم در اختيارتون ميزارم يا علي:shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید این عید بزرگ بر شما و سایر عزیزان نیز مبارک همانطور که آقای آمره ی اشاره کردند عمل کنید فایلی که از جومینا دریافت کردید رو ابتدا از حالت فشرده خارج کنید که بعد از خارج کردن از حالت فشرده یک فایل نصبی درون اون هست که در واقع فایل نصبی قالب هست و اون رو باید نصب کنید جهت نصب قالب به مسیر زیر بروید: مدیریت سایت / افزونه ها / مدیریت افزونه ها روی دکمه Browse کلیک کنید و فایل نصبی قالب مورد نظر رو انتخاب رو روی دکمه " بارگذاری & نصب " کلیک کنید و کمی صبر کنید تا قالب نصب شود بعد از نصب قالب طبق پست شماره 2 در خصوص پیشفرض سازی قالب عمل کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر