kalhor2422 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان میخوام آمار سایتم رو داشته باشم ، اما نمیخوام این آمار توی صفحات سایتم به نمایش در بیاد و فقط میخوام خودم این آمار رو تو کنترل پنلم ببینم؟ آیا خود جوملا یا cpanel این قابلیت رو داره؟ یا اینکه نیاز هست که ماژول و پلاگین خاصی نصب شه؟ چندتا ماژول پیدا کرم از جمله jvcounter اما همشون آمار رو فقط تو خود صفحه سایت نشون میدن ، ولی این مد نظر من نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون و سپاسگذارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 91 سلام از کامپوننت آماری که جومینا فارسی سازی و منتشر کرده استفاده کنید. فکر کنم سیستم مدیریت روی کاربران باشه. از طریق این کامپوننت می تواند حتی ورود و خروج همه رو کنترل کنید. IP بازدید کننده و ... همه چیز رو در اختیار شما قرار میده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 می تونید از google analytics استفاده کنید و یا از سرویس های اماری مثل وب گذر استفاده کنید و انها رو در یک div یا iframe طوری قرار دهید که دیده نشود!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر