Madota 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همه دوستا ن ، قالبی که من نصب کردم فارسی رو هم ساپورت میکنه حتی تو کدهاش آر تی ال و . . . رو داره ، اما با اینکه زبان پیشفرض سایت هم روی فارسیه ولی زبان سایت فارسی نمیشه !!!! کمک :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز اگه از قالب های تجاری استفاده می کنید داخل تنظیمات خود قالب گزینه ای برای rtl وجود داره!! به مدیریت قالب ها و سپس تنظیمات قالب بروید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madota 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوست عزیز اگه از قالب های تجاری استفاده می کنید داخل تنظیمات خود قالب گزینه ای برای rtl وجود داره!! به مدیریت قالب ها و سپس تنظیمات قالب بروید ممنون ازتون اما میگم که از تو تنظیمات زبان پیشفرض سایت و مدیریت روی فارسی تنظیمه ، فارسی هم نصبه رو قالب ، کدهای آر تی ال و . . . هست تو کدها ، اما بازم انگلیسیه ! ! ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری در صورت امکان دمو آنلاین نیز قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madota 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام ممنون ازتون اما درست نشد اینکارارو کردم ، خودم زیاد وارد نیستن اما فک کنم دلیلش اینه که وقتی به سایت میرم ، آخر آد رس index.php/en/ اضافه میشه ، مشکل همینه ؟ اگه مشکل این هست یا نه بیزحمت بهم مشکل رو بگین راه حلشم بهم بگید ممنون ازتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 با سلام فکر کنم شما بسته جوملاتون رو دست کاری کردید یا از جایی دانلود کردید که زبان فارسی اضافه نکرده و فقط ترجمه فارسی رو جایگزین کرده!! شما زبان سایت رو روی انگلیسی تنظیم کنید ببینید درست می شه ظاهر قالب؟؟ اگر درست شه یعنی باید فایل xml زبان رو اصلاح کنید یا اینکه فولدر languages رو از یه پکیج جوملا مطمین در سایت خودتا جایگزین کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madota 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام ممنون ازتون ، اما ظاهر قالب که مشکلی نداره ؟!؟!؟!؟!؟ سلام ممنون ازتون اما درست نشد اینکارارو کردم ، خودم زیاد وارد نیستن اما فک کنم دلیلش اینه که وقتی به سایت میرم ، آخر آد رس index.php/en/ اضافه میشه ، مشکل همینه ؟ اگه مشکل این هست یا نه بیزحمت بهم مشکل رو بگین راه حلشم بهم بگید ممنون ازتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز گفتم که شما زبان را رو حالت دیگر بذارید!!یعنی انگلیسی بذارید معلوم میشه که xml درست هست یا نه!! ادرس سایتتون هم لطفا بذارید!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Madota 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام ، بعله ، ممنون ، اما میگم که رو انگلیسی مشکلی نیس میزارم رو انگلیسی درسته ، اینم آدرس سایت :www.hotskin.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin_msd 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام منم همین مشکلو دارم یعنی وقتی آخر آدرس سایت fa بنویسی به صورت فارسی یاز میشه ولی بعضی وقتا خوده مرورگر به صورت پیشفرض میره انگلیسی باز میکنه یعنی آخر سایت en مینویسه!!!! چطوری درست میشه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز بهتره یک بار برای همیشه قوانین رو مطالعه فرمایید در یک تایپیک جدید مطرح کند تا برسی شود یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر