atlas 0 ارسال شده در مرداد 91 نام نام خانوادگی شماره تماسآدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 خب شما عناصر فرم را مشخصاتش را دادید ولی خود فرم را مشخص نکردید چقدر عرض داشته باشه و کجا نمایش داده بشه #form {width:500px; margin:auto;} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در مرداد 91 یعنی این کار ئرست میشه پس چرا تو هر مرورگری یه چیز نشون میده هالا من یک سوال دارم چرا وقتی من float میدم به راست بعد اولین عنصرکه این کارو می کنم عنصر بعدی رو که فلوت میدم می یاد آخر اولین عنصر می مونه یعنی مثلا به جداره سمت راست نمیچسبه مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشه این هست که میگید وقتی به دو تا float راست میذم دومی زیر اولی میاد درسته؟ شما باید به هرکدوم اندازه خاصی بدید (اموزشش قبلا تو انجمن داده شده) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در مرداد 91 الان من تست کردم توی رزولوشن کامپیوترم خوبه اما توی رزولوشن 124*768 خراب شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 دمو قرار بدید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی تون کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در مرداد 91 http://www.aroosejeyran.com/ok/ به این آدرس توجو کنید مشکل من کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 من دقیق متوجه نمیشم توی رزولوشن 124*768 ؟ این رزلوشن کجا استفاده میشه؟ الان من دمو شما را توی رزلوشن بالا و پائین تست کردم و مشکلی نبود!!! مرورگر شما چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در مرداد 91 ie 9 توی یک کامپیونر دیگه تست کردم که رزولوشن پایین بود البته بگم اون سیستم از ie6 استفاده می کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 ie6 از margin:auto; پشتیبانی نمی کند ولی فرم شما الان سالمه دیگه فکر رزلوشن پائین تر از استاندارد ، و ie زیر 8 را نکنید!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر