sinsin 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت دوستان یک مشکل عجیب واسه من پیش امده گفتم اینجا مطرح کنم و از اطلاعات دوستان استفاده کنم. من در 4 روز گذشته دوبار مجبور شدم جوملا رو دوباره نصب کنم. علت: بعد از نصب جوملا و ایجاد تغییرات دلخواه بعد از 24 ساعت یا 48 ساعت دیگه امکان ورود به ادمین سایت با استفاده از نام کاربری و کلمه عبور نیست. و هرچی در قسمت PHPmyadmin تغییرات پسورد رو اعمال میکنم هیچ تاثیری نداره .حتی با استفاده از دستورات که در خود سایت جوملا آموزش داده شده یوزر جدید ایجاد می کنم باز کار نمیکنه . آیا کسی از دوستان با این مشکل بر خورد کرده؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در لوکال هستید یا هاست ؟ هاست رایگان یا... ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sinsin 0 ارسال شده در مرداد 91 نه در هاست هست و هاست هم پولی هست Cpanel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات کنترل پنل هاست + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر