momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام وقتي مجموعه ميسازم و ذخيره و جديد رو ميزنم اين ارور رو ميده يک خطا رخ داده است 500 البته بعد که بر ميگردم به پنل اصلي و وارد مجموعه ها ميشم مجموعه ذخيره شده ولي هر بار که بخوام مجموعه بسازم همين ارور رو ميده. هم توی لوکال این اتفاق افتاده هم توی هاست!!!!!!!!! ممنون از راهنماييتون اينم عكس خطا اینم یه عکس از ارور (نمیشود کپیش کنم چون فروم ارور میداد!!!) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 با سلام عکس آخری رو با ذره بین هم نتونستم ببینم در فایل htaccess هیچ تغییری ندادید؟ شما افزونه sef نصب کردید؟ افزونه امنیتی نصب کردید؟ سطح دسترسی ها رو بررسی کنید ببینید درست هستند ارور 500 مربوط به فایل اچ تی اکسس و تنظیمات پرمیشن هاست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 روی عکس کلیک کنید بزرگ میشه!:dodgy: توی لوکال هیچ تغییری نداده بودم آخه ویندوزه پرمیشن هاش هم که تغییری نداشته! ولی توی هاست فایل htaccess.html رو به htaccess. تغییر داده بودم. هم توی هاست هم توی لوکال تازه جوملا رو نصب کرده بودم و هیچ افزونه ای نصب نکرده بودم. کارم خیلی گیره یه نفر کمک کنه ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 این خطا از بانک اطلاعاتیتون هست احتمالا!! هر اسمی که انتخاب می کنید این مشکل وجود دارد؟؟؟ اگر اطلاعات کافی دارید به phpmyadmin برید و collation جدول مجموعه ها رو رویutf_general_ci قرار دهید اگر نیستش!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در مرداد 91 رویutf8_general_ci قرار دادم بازم همون خطا رو میده ! این خطا چرا روی لوکال هست؟ من تازه این خطا رو دارم تا چند روز پیش که نداشتم نه روی لوکال نه روی هاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما یکبار دیتابیس تون رو repair کنید و دوباره امتحان کنید ببینید مشکل دارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 تو phpmyadmin که رفتید ستون تاریخ مطالب k2 درست ذخیره شده بود؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر