pilarto 42 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان. تو k2 وقتی یه مطلب اضافه میکنم و ذخیره میکنم دیگه برای بار دوم وارد اون مطلب نمیشه یعنی نمیشه ادیت کرد. این ارور رو میده: DateTime::__construct() [datetime.--construct]: Failed to parse time string (-2674-68690-05 13:11:25) at position 3 (7): Unexpected character البته بعضی وقتا میره ولی دکمههای ذخیره کار نمیکنن!!!! :x (37): خوب خودم فهمیدم مشکل از کجاست. هر دفعه که وارد میشی اون فیلدهای تاریخ ایجاد و انتشار که داخل کادر وضعیت انتشار قرار دارن به یه مقدار عجیب غریب تغییر میکنن و باید دستی درستشون کرد. حالا چی کار کنم؟ :x (37): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A.Ghaderi 44 ارسال شده در مرداد 91 با سلام اگر تنظیمات ساعت جوملا درست هست پس حتما بسته ی k2 ای که نصب کردید در بخش ساعتش دست کاری شده و خوب کار نمی کنه!!یک بسته مطمین دوباره نصب کنید!! اگر درست نشد به phpmyadmin بروید و جدول k2 رو پیدا کنید و ستون تاریخ رو بررسی کنید که در اونجا تاریخ درست ذخیره شده یا نه!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر