m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان این پلاگین امنیتی جومینا رو که من نصب کردم واقعا عالیه فقط تنها مشکلی که داره اینه که باعث میشه آر اس اس سایت درست کار نکنه آیا راه حلی وجود داره واسه رفع این مشکل؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری فرمایید! لطفا پس از مطالعه قوانین انجمن، منتظر باشید تا دوستان راهنمایی کنند شما به انتهای آدرس صفحه ای که میخواهید RSS ساخته بشه کد زیر رو اضافه کنید مثال: www.yourdomain.ir/news لینک RSS: www.yourdomain.ir/news?format=feed&type=rss یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 اینو میدونم ولی وقتی که این پلاگین فعال میکنم این لینک ارور میده و وقتی غیر فعالش میکنم درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در مدیریت این پلاگین در تب گزینه های پایه ... یک به یک مواردی که فعال هستند رو غیر فعال و بعد از غیر فعال کردن هر کدام مشکل رو بررسی کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 نشد همه رو امتحان کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر