fsharifi 0 ارسال شده در مرداد 91 [align=right]با سلام فروشگاه ساز که به صورت رایگان در سایت قرار دادید چطور باید نصب کرد؟ کل فایلش را در سرور باید گذاشت یا اینکه یکه جوملا نصب کرده مثل ماژول یا .. نصب کرد؟ با تشکر[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز این سوال شما مشکل نصب فروشگاه ساز نیست در انتخاب عنوان ارسال دقت فرمایید شما اگر از بسته نصبی استفاده میکنید در هاست آپلود کرده بعد اقدام به نصب میکنید اگر کامپوننت فروشگاه ساز هست باید ابتدا جوملا را نصب کرده سپس این افزونه رو نصب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsharifi 0 ارسال شده در شهریور 91 دوست عزیز این سوال شما مشکل نصب فروشگاه ساز نیست در انتخاب عنوان ارسال دقت فرمایید شما اگر از بسته نصبی استفاده میکنید در هاست آپلود کرده بعد اقدام به نصب میکنید اگر کامپوننت فروشگاه ساز هست باید ابتدا جوملا را نصب کرده سپس این افزونه رو نصب کنید یا علی با تشکر از پاسخ شما وقتی آپلود میکنم اقدام میکنم برای نصب این پیام را Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request mindhammergames.com میده .. چکار کنم؟ مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام قبلا در مورد Internal Server Error بحش شده و من بار ها در این باره توضیح دادم بهتر هست برای اینکه زودتر به نتیجه برسید سرچ کرده و از نتایج بحث های دیگه استفاده فرمایید زندگیتان سپید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsharifi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سپاس از شما این کار انجام میدم ولی جواب نگرفتم باز مجبورم بپرسم Internal Server Erro حل شد و تونستم نصب کنم ولی وقتی تموم شد خواستم اجرا کنم این پیام میده: JError Unable to load Database Driver اگر امکانش هست راهنمایی فرمایید. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در configuration.php var $dbtype = ' '; مقدارش دو حالت دارد که به اونیکی تغییر و تست کنید mysql mysqli یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fsharifi 0 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در configuration.php var $dbtype = ' '; مقدارش دو حالت دارد که به اونیکی تغییر و تست کنید mysql mysqli یا حق حالا میگه Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL :dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 91 سلام هاست شما پولیه یا رایگان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر