yaser 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت بچه های خوب جومینایی یک سایت خبری دارم طراحی میکنم با جوملا2.5 از یک افزونه اختصاصی (ماژول نمایش اخبار) برای نمایش خلاصه اخبار استفاده میکنم که بازدید کننده پس از کلیک بر روی ادامه مطلب مشروح خبر ظاهر میشه مشکل اینجاست که بعد از کیک بر روی ادامه مطلب کل مطلب میاد اما خود ماژول هم بالای اون مطلب ظاهر میشه در صورتی که باید بعد از نمایش مطلب اون ماژول ظاهر نشه (در واقع ماژول نمایش اخبار فقط برای صفحه نخست باشه) هر کاری کردم نشد ؛ نمایش ماژول رو فقط برای منوی صفحه نخست تعریف کردم بازم نشد (در جوملا1.5 از این ماژول هم استفاده میکنم این مشکل رو نداره) دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام نمایش یا عدم نمایش هر ماژول را میتوانید در تنظیمات انتهایی هر ماژول در قسمت تخصیص ماژول به منو تعیین کنید برای مثال شما ماژول را فقط به منوی صفحه اصلیتون اختصاص بدید اگر با انجام این کار مشکل همچنان پابرجاست و از آنجایی که میفرمایید افزونه اختصاصی میباشد بهتر است از طراح افزونه تون کمک بگیرید ، ممکنه با جوملا 2.5 چندان سازگار نباشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و ممنون از پاسختون دقیقا همین کار را کردم اما مشکل همچنان پا بر جاست فکر نمیکنم مشکل از این ماژول هست چرا که چندین ماژول دیگر (که امکان نمایش ادامه مطلب را دارد) هم تست کردم ولی متاسفانه در ادامه مطلب هم ماژول ها نمایش داده میشن فکر میکنید مشکل از چی میتونه باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید باز هم همینطوریه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در مرداد 91 روی قالب پیش فرض جوملا تست کردم مشکلی نداشت و درست کار میکرد پس ظاهرا مشکل از قالب هست البته با آرتیستر طراحی شده در این صورت پیشنهاد شما چیست ؟ قالب رو میشه درست کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام در کل پیشنهاد میشه از قالب های طراحی شده با ارتیستر استفاده نکنید چون علاوه بر مشکلات این چنینی سئو ضعیفی هم دارند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر