lived 3 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من روی لوکال رو سایت زیر کار کردم وقتی منتقل کردم به هاست با مشکلاتی مواجه شدم لطفا ملاحظه کنید و راهنمایی کنید چطور مرتفع نمایم با تشکر لینک سایت معیوب : http://yaranstore.ir/yaran/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مجدد انتقال رو انجام دهید پیشنهاد میکنم جهت بک آپ گرفتن و انتقال از افزونه ی آکیبا استفاده کنید تا راحت تر باشید (این افزونه یک کامپوننت هست که توسط اون میتونید بک آپ تهیه کنید و بک آپ اتون رو مثل جوملا براحتی نصب کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lived 3 ارسال شده در شهریور 91 ممنون از جوابتون مشکل از هاستینگ بود که مرتفع کردیم اگر مایل بودین جواب رفع مشکل رو اینجا بنویسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 91 با سلام خوشحالم مشکلتون حل شده بله ، ممنون می شم بفرمایید تا تاپیک به نتیجه برسه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر