nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان.من چند روزیه یه مشکل با ادیتورم پیدا کردم که خیلی کارمو عقب انداخته.هر پلاگین یا کامپوننتی نصب میکنم که یک ارتباطی با ادیتور داره، گزینه مربوط به ادیتور نمایش داده نمیشه.مثل یک مطلب در چند مجموعه و درج ماژول در مطلب و حتی گزینه های تصویر و ادامه مطلب هم ناپدید شدن.منظورم این گزینه هاست: والان فقط ویرایشگر کد باقی مونده. خواهشا راهنمایی کنید مشکلم برطرف بشه. خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 از چه ادیتوری استفاده میکنید؟ JCE ؟ اگر بله ادیتور رو حذف و اول نصب کنید شاید مشکل حل شد. ولی اگه از ادیتور پیشفرض جوملا استفاده میکنید حتما آخرین بار یا کدی رو به اشتباه ویرایش کردین یا پلاگینی نصب کردین که تنظیمات رو بهم زده. پلاگین ها رو یکی یکی غیر فعال کنید شاید مشکلتون حل شد. اگر مشکلتون باز هم حل نشد ... :s ...:s ... :s ... کاری از دست من ساخته نیـ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 من از ادیتور پیشفرض استفاده میکنم.مشکل از زمانی شروع شد که سایت رو از ه-ک در آوردیم. بالاخره باید یکی باشه که منع مشکل و راه حلشو بلد باشه.آخه اکثر اعضای انجمن از طراحان و اساتید جوملا هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 اصلا بکاپ ندارین قبل از ه-ک شدن؟ اگه ندارین بکاپ رو از ادمین سرورتون بخواین در این صورت مشکل حل میشه. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasimesaba101 4 ارسال شده در مرداد 91 یه بکاپ دارم که خیلی قدیمیه.:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 من گفتم از ادمین سرور بخواین جدید ترین بکاپ رو براتون فراهم میکنه و هیچ گونه جای نگرانی نیست. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر