hadirayaneh 34 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عزیز اول از هر چیز طاعات و عبادات همه گیتون قبول درگاه حق دوم مصیبت دلخراش و تاسف بار زلزله و جانباختن تعدادی از مردم روزه دار آذری زبانان کشورمون رو به همه ایرانیان خصوصا به پیشگاه امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری دامت برکاته تسلیت عرض مینمایم دوستان عزیز من در بخش تماس با ما مشکل دارم همه تنظیماتو درست کردم وقتی تستش کردم این پیغام میاد عدم توانایی در نصب عملگرهای تابع ایمیل میشه یکی راهنماییم کنه مشکل از کجا هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز مشکل از تنظیمات ایمیل هست احتمالا در لوکال طراحی میکنید تنظیمات کلی>> تنظیمات ایمیل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در مرداد 91 نه عزیز توی سی پنل هست ، تنظیماتش هم درسته ولی نمیدونم مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام یا تنظیمات ایمیل درست نیست یا سرورتون امکان ارسال ایمیل را ندارد که باید از ادمین سرور جویا شید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر