m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من وقتی در داخل مطالب سایتم لینکی از سایت خودم میذارم اون لینک درست جواب نمیده و این مشکل هم در کوتاه کرد لینک میباشد مثلا لینک من اینه "www.mydomain.ir/news1" و من این لینک رو تو مطلبی با این لینک گذاشتم "www.mydomain.ir/sportnews/id1" که sportnews نام مجموعه مطلب منه بعد من رو اون لینکی که تو این خبر گذاشتم کلیک میکنم بجای اینکه اون لینک باز بشه چنین لینکی باز میکنه "www.mydomain.ir/sportnews/news1" وقتی تو ویرایش میرم بجای لینک قبلی دیگه دامین سایتم رو حذف کرده و تنها قسمت آخر رو گذاشته میشه بگید مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز حالت خلاصه شده رو باز کرده دیگه شما در حالت عادی هم وارد اون خبرتون بشید آدرس همین خواهد بود: "www.mydomain.ir/sportnews/news1" دیگه دامنه سایتت ثابته دیگه اون آدرس متغیر به آخر آدرست اضافه میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 نه دیگه لینک رو اشتباه باز میکنه لینک صحیه اینه: "www.mydomain.ir/news1" در حالی که او این لینک رو باز میکنه: "www.mydomain.ir/sportnews/news1" یعنی اسم مجموعه ای که خبر داخلش هست رو به ابتدای لینک من اضافه میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب ببینید دوست عزیز شما لینکی رو که خودتون میخواید نباید قرار بدید! لینکی باید باشه که سیستم بتونه متوجه بشه این مطلب در کدوم مجموعه قرار داره!!! اگر خواستید لینک مطلبی رو در سایتتون قرار بدید، ابتدا در سایت اون مطلب رو باز کنید بعد هر آدرسی رو که نشون میداد کپی کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 منظور منو نمیگیرید منم میدونم اون آدرسی که نشون میده باید کپی کنم ببین مثلا من میخوام آدرس پروفایل یه خص رو بذارم من لینک پروفایلش رو کپی میکنم و میذارم ولی سیستم در ابتدای این لین و بعد از دامین نام مستعار مجموعه ای که مطلب داخلش بوده رو اضافه میکنه و باعث میشه لینک اشتباه بشه میشه از یونیکد باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما لینک کاملتو به این صورت وارد کن مشکلت حل میشه http://wwwxxxxxxxxxxx.com یعنی اول لیتکت حتما http رو بزن یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر