Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام به همگی دوستان. من کامپوننت کی 2 رو نصب کردم. بدون هیچ گونه مشکل و همه چی هم مرتب هست فقط چند تا مشکلی وجود داره... اونم نامنظم بودن آیتم ها در یک مطلب هست. تو سایت من یه مطلب وجود داره به اسم : اولین مطلب پی سی کرفت اگه ببینید "نظرات" و "ادامه مطلب" چسبیدن به هم "منتشر شده در اعلامیه ها و مطالب مربوط به سایت" هم که اونطرف تو دور دست ها هستش! "نوشته شده Mahdi-PLus " هم که بالا با خط قاطی شده تاریخ رو هم که خودتون میبینید چطوری هست از تنظیم دراومده. در ضمن من در تنظیمات مجموعه های کی 2 میزنم که دکمه پلاس 1 و توییتر و ف-ی-س ب-و-ک نمایش داده بشه ولی تغییرات اعمال نمیشه (بعضی از تغییرات اعمال میشه بعضی ها نمیشه) مشکل رو چطور حل کنم؟ کلا دلم میخواد همه چی مرتب بشه ممنون از همه ی دوستان :002: سایت من نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام با قالب پیش فرض امتحان کنید ببینید این مشکلات وجود داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز من قالب رو خریدم و به عنوان یک جوملا نصبش کردم بعد از نصب جوملا دیدم قالب هم نصبه روش ولی نمیشه که قالب دیگه ای رو انتخاب کرد همون قالب پیش فرض هست و عوض هم نمیشه :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر