ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من جوملا 2.5.6 انگلیسی رو نصب و در حال تکمیل بودم وقتی می خواستم زبان فارسی بهش اضافه کنم بسته بروزرسانی جومینا نسخه همه تیم ها به جومینا 2.5.6 رو نصب کردم ولی بسته جوملای من فارسی نشد تمام فایل های زبان فارسی در پوشه های زبان قرار گرفته اما در مدیریت امکان انتخاب زبان پارسی نیست مثل اینکه اصلا سیستم نتونسته زبان دیگه ای رو نصب کنه... دنبال فایل نصبی برای زبان پارسی بودم و نتیجه ای نداشتم لطفا راهنمایی کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام قبلا این مشکل در انجمن مطرح شده لطفا جستجو کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 91 سلام قبلا این مشکل در انجمن مطرح شده لطفا جستجو کنید یا علی من چه کلمه ای جستجو کنم؟ می دونید که کلمه "فارسی سازی" یا کلمه "مشکل در فارسی سازی" نتایج خیلی زیادی داره من اگه بین اونا بخوام دنبال جوابم بگردم سردرگم میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 بسته زبان فارسی جوملا 2.5 پس از نصب باید در Extensions > Language Manager >Installed - Site, Installed - Administrator فارسی را Default کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 91 بسته زبان فارسی جوملا 2.5 پس از نصب باید در Extensions > Language Manager >Installed - Site' date=' Installed - Administrator فارسی را Default کنید [/quote'] سلام دوست عزیز اصلا نام فارسی در قسمت زبان های سایت من ایجاد نشده که من بتونم اونو پیش فرض قرار بدم گفتم که فایل های زبان کاملا وجود دارند ولی گزینه ای در مدیریت جوملای من اضافه نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در مرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در مرداد 91 در صورت تمایل اطلاعات هاست را پ.خ کنید تا بررسی کنم موفق باشید دوست عزیز من قبل از اینکه مشکلم حل نشه سیستمم رو آپلود نمیکنم این مشکل تو یکی از پروژه ها که می خواستم جوملا انگلیسی 2.5.6 رو به فارسی تبدیل کنم یعنی فایل های زبان فارسی جومینا رو اضافه کنم برام پیش اومده در لوکال نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای حل این مشکل چند راه وجود داره از طریق phpmyAdmin زبان رو تغییر بد برو بخش افزونه ها >کامپوننت زبان > ویرایش رو کلیک کن .. بستی که در زیر میزارم رو ابتدا نسب و سپس بسته 2.5.6 یا 2.5.X رو نصب فرمایید http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13455523481.zip زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر