moosoola 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان عزیز من افزونه rokdownload رو توی یکی از سایتهای خودم استفاده میکنم اما مشکلی که وجود داره اینه که باید فایلها به صورت تکی آپلود بشن.آیا راهی داره که بتونم فایلها رو به صورت گروهی آپلود کنم؟ ضمنا با cute ftp این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه نشد!(توی هاست انجام میشه ولی فایلها در rokdownload قابل مشاهده نیست)ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام مثل اینکه این افزونه این قابلیت رو نداره چون در سایت سازنده هم چیزی در این باره ننوشته من پیشنهاد می کنم از افزونه فوکا دانلود استفاده کنید امکانات خیلی بهتر و پیشرفته تری داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوسته من من پیشنهاد میکنم از جی دانلود استفاده کنید خود جومینا هم از جی دانلود استفاده میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosoola 4 ارسال شده در مرداد 91 ممنونم دوست من از jdownload استفاده میکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر