m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 دوستان من وقتی تو سایتم یه فایل رو پیوست میکنم مشکل داره و اون پیوست باز نمیشه میدونید مشکی چیه؟ اینم لینک آخرین پست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 البته فقط در مورد نمایش عکس مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز مشکل از فایل تصویرتونه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 از اول همینطور بوده یا نه بعد نصب افزونه ی خاصی این مشکل پیش اومده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 از قبل فایلی پیوست نمی کردم این اولین بار تست میکنم فایل های زیپ رو میشه دانلود کرد ولی فایل تصویری رو نشون نمیده من فکر کنم از ویوور یا اون کادری که فایل رو باید نشون بده باشه مثل سایت هایی که توشون عکس آپلود میکنی هست که عکسهی آپلودی رو تو یه قالب نشون میده من فکر میکنم چنین مشکلی باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما اگر این صفحه رو که فقط باید تصویر رو نمایش بده متوجه میشید که کلا فایل تصویرشون کامل آپلود نشده!!! http://fcinter.ir/discussions?controller=attachment&task=displayFile&tmpl=component&id=1 موفق باشید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 لینک عکس رو ببینید شما اگر این صفحه رو که فقط باید تصویر رو نمایش بده متوجه میشید که کلا فایل تصویرشون کامل آپلود نشده!!! http://fcinter.ir/discussions?controller=attachment&task=displayFile&tmpl=component&id=1 موفق باشید! این دوست عزیزمون هم راست میگه تو آدرس عکس که میرن فایل رو نوشته که با کد باینری ذخیره کرده و از اونجا هم نشونش نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 چی شد من هنوز منتظرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 چی شد من هنوز منتظرم دوست عزیز منتظر چی هستید؟ تصویرتون مشکل داره نام تصویر فارسی نبوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 چند تا عکس آپ کردم همینجوری بوده نه تنها یکی عکس ها بصورت باینری ذخیره میشن نه با فرمت عکس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.lover 0 ارسال شده در مرداد 91 نه فارسی نبوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر