vis2010 0 ارسال شده در آبان 89 در سمت چپ سایت این نوار عمودی چه ماژولی هست؟ http://persianportal.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آبان 89 این کامپوننت ubar هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در آبان 89 سلام و درود این هم کامپونتی که پرسیده بودین ابتدا کامپوننت نوارابزار کاربر را دانلود کنید بعد در صفحه آموزش طریقه استفاده را بخوانید. صفحه توضیحات و آموزش کامپوننت نوار ابزار دانلود کامپوننت نوار ابزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز به انجمن جومینا خوش آمدید موارد زیر رو رعایت کنید و اقدام به نصب کنید ببینید باز مشکل دارید یا خیر: اگر ftp ست نیست! ست و فعال کنید... مسیر پوشه tmp رو هم در تنظیمات اصلی چک کنید درست وارد شده باشه... با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 89 ممنون جناب فرحزادیان من مواردی که گفت چک کردم. ftp فعال هستش و مسیر tmp به صورت زیر می باشد: /home/dentalim/public_html/tmp ftp رو غیر فعال کردم مشکل بر طرف شد ممنون از راهنمایی.سلام من ubar ورژن 0.9.4 رو نصب کردم . Plugin هم فعال کردم . در قسمت component هم نمونه های پیش فرض را نصب کردم ولی در سایتم نمایش داده نمی شود. لطفاً کمکم کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام دوست عزیز دقت داشته باشید که جتما باید پلاگین این افزونه رو از مدیریت پلاگینها فعال کنید! این کار رو کردید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 89 سلام بله این کار رو بعد از نصب انجام دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آذر 89 سلام کارهای زیر رو یکبار انجام بدید ببینید نتیجه می ده یا خیر در مدیریت سایت از قسمت ابزارها این 3 مورد رو هم انجام دهید: Purge Cache Admin <-> حذف کشهای منقضی شده Clean Cache Admin <-> پاکسازی پوشه ذخیره سازی Global Check-in <-> بررسی سراسری افزونه مورد نظر رو بصورت کامل پاک کنید و مجدد نصب کنید (از همان افزونه که در پست 3 این تاپیک معرفی شده استفاده کنید) با این حال اگر نتیجه نگرفتید اطلاعات ادمین + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید تا بررسی کنم... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 89 سلام من ورژنه فعلی که رو هاستم نصب بود رو روی لوکال نصب کردم و کامپوننت مورد نظر بدون مشکل کار کرد. بر روی هاستم تمام plugin ها رو غیر فعال کردم باز هم درست نشد. تمام ماژول ها رو غیر فعال کردم ubar کار کرد. بعد دونه دونه ماژول هارو تست کردم دیدم وقتی ماژول mod_kwick_sliding_menu فعال هست Ubar از کار می افته. plugin ها رو فعال کردم دیدم وقتی System - Mootools Upgrade فعال باشه بازم Ubar از کار می افته. با توضیحات فوق من چه کار می تونم انجام بدم که هم منویی که ساختمو داشته باشم و هم از Ubar استفاده کنم. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در آذر 89 دوست عزیز یک پلاگین هست که مشکلات ماژول ها را با Mootools برطرف می کنه. ولی یادم نیست اسمش چی هست. ولی توی آرشیو می گردم پیدا می کنم براتون می گذارم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kambiz7225 1 ارسال شده در آذر 89 سلام جناب آقای رضایی خیلی ممنون از راهنماییتون ممنون می شم کمکم کنید. با تشکرسلام یک مشکلی که در ubar ورژن 0.9.3 هست تو قسمت Search i هستش. این مشکل در ورژن 0.9.4 وجود نداره. مشکل ورژن جدید تر وقتی هستش که ماژول Login رو در این نوار قرار می دیم به محض وارد کردن مثلاً یوزر صفحه بسته میشه ولی تو ورژن 3 این مشکل وجود نداره. به خاطر همین از ورژن 3 استفاده کردم. مشکل search نسخه قدیم به این قراره که وقتی کلمه ای رو search می کنیم کلمه را پیدا نمی که ولی وقتی از search خود جوملا استفاده می کنم خیلی خوب پیدا می کنه. در هر دو ورژن در قسمت Form action آدرس زیر موجود هست: index.php?option=com_search&task=search اگه کسی از دوستان به این مشکل برخورد کرده و راه حلی داره برام توضیح بده ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر