mahdia 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام و خسته نباشید من یه سایت دارم جوملا آوردمش روی سرور مجازی با رم 1 گیگ سایت من مرتب با توجه به اینکه بازدیدم نداره استفاده از منابعش بالا میره توی آمارگیر خود جوملا هم صفحه اول 41568 تا کاربر آنلاین نشون میده سایتو بستم از مدیریت بازم همون منابع داره مصرف میشه سایتو ساسپند کردم ولی متاسفانه بازم هنوز داره همون منابعو مصرف میکنه به نظرتون مشکل میتونه از کجا باشه و راه حلش چی هست ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام گفتی رو سروره؟ از چه لوکالی استفاده میکنی و سرورت چیه؟ میتونی دموی سایتتو بزاری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام افزونه هایی رو که نصب کردید به نوبت یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید احتمالا از افزونه های آمارگیر استفاده کردید یا خیر ؟ جدول session را نیز Empty کنید . دقت کنید که خود جدول را حذف نکنید و فقط محتوای آن را خالی کنید قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر