m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خدمت تمامی استادان عزیز من وقتی میخام دیتابیسم رو امیپورت کنم با ارور زیر مواجه میشم مشکل از کجا می تونه باشه؟ You attempted to load file with unsupported compression (application/zip). Either support for it is not implemented or disabled by your configuration. چند بار هم از دیتابیس بکاپ گرفتم خاستم اپلود کنم نشد حجمش هم 121 کیلوبایته ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز وقتی حجم دیتابیس کمه نیاز به فشرده سازی نیست شما بصورت فایل sql بک آپ بگیر یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشکلم حل شد ولی هر کاری میکنم به دیتابیس وصل نمیشه و ارور میده به جای localhost باید چیو بزنم؟ قبلا رو هاستای رایگان این کارو کردم و هیچ مشکلی نبوده ولی تو این هاست نمیشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشکلم حل شد ولی هر کاری میکنم به دیتابیس وصل نمیشه و ارور میده به جای localhost باید چیو بزنم؟ قبلا رو هاستای رایگان این کارو کردم و هیچ مشکلی نبوده ولی تو این هاست نمیشه! منظورتون چیه؟ کجا جای localhost چی بزنین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 تو فایل config مشخصات دیتابیس رو دستی وارد می کتم public $host = 'localhost'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما باید نام هاستتون رو وارد کنید معمولا نام هاست ها همینه اگر از لوکال انتقال میدید باید نام کاربری و رمز عبور و همچنین آدرس های Tmp رو هم درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 هر کاری کردم نشد ادرس دامنه لوکال هاست هم زدم باز نشد که نشد یه چیز دیگه وقتی فایل htacces رو میزام و نامشو تغییر میدم ارور 500 Internal Server Error واسم میاد واسه چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوسته من میشه مشخصات cpanel رو یا برای من یا برای اقای keran4i پ.خ کنی تا مشکلتو حل کنیم درضمن تو پ.خ هم بنویس از چه شرکتی هاست گرفتی ممکنه بدرد بخوره چون در بعضی شرکت ها لوکال هاست دیگه نیست پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشکلو حل کردم مشکل این بود که یوزر رو تو دیتابس اد نکرده بودم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مشکلو حل کردم مشکل این بود که یوزر رو تو دیتابس اد نکرده بودم عرض کرده بودم که نام کاربری و رمز فراموش نشه همچنین آدرس tmp و logs فراموش نشه چون مطمئنا در کار کردن با سایت مشکل خواهید داشت یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.shabani 28 ارسال شده در مرداد 91 ممنون دوست عزیز ولی یوزر و پس رو وارد کرده بودم فقط مشکل اینجا بود که یوزری که ایجاد کرده بودم رو تو دیتابیس اد نکرده بودم یعنی با هم ارتباط برقرار نمی کردند :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با توجه به اينكه ممكن است در انتقال اطلاعات از لوكال به هاست به صورت دستي موجب بروز خطا گردد ، چون علاوه بر تنظيم مشخصات ديتابيس و غيره بايد مسير برخي از پوشه ها نيز تنظيم گردد به همين دليل كمي كار مشكل مي شود لذا از كامپونت پشتيبان گير جوملا مربوط به نسخه 2.5 نيز مي توانيد استفاده كنيد. http://forum.joomina.ir/thread-15557.html موفق باشيد :shy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر