naladra 2 ارسال شده در آبان 89 با سلام خدمت همگی شما دوستان گل جومینایی من یک سوال داشتم اونم این که من یک پرسشنامه با کامپوننت جدید جومینا ساختم ولی هنگام نمایش سوالات و گزینه های آنها بدون فاصله از صفحه نمایش داده می شوند . ؟ دموی آنلاین http://it.azarmgin.com/index.php?option=com_jquarks4s&task=viewSurvey&id=1 ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 در تنظیمات css قالب و ویرایش آن و یا تنظیمات css این افزونه تغییرات را انجام دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آبان 89 ممنون میشم دقیقتر توضیح بدین چون نتونستم خودم انجامش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 در فایل css قالب باید به محل کدهای دلخواه برسید و اندازه های ثبت شده را تغییر بدهید. نام محل قرارگیری آیتم های مورد نظر شما باید در فایل بالا پیدا شود. و لازمه اینکار آشنایی با css و همچنین php است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 سلام فکر کنم یه کلاس در این قالب تعریف کرده ام به نام .ins اگر درست یادم باشه اون را روی 95% قرار بدید اگر هم باز نتونستید آدرس سایتتون را بدید برم ببینم بهتون بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 89 خودم دیدم این خط را به آخر فایل css قالب اضافه کنید #joominacontent form {width:95%} نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آبان 89 ممنون آقای تهرانی از راهنماییتون ولی من در آخر css قالب کپی کردم جواب نداد مشه راهنمایی کنید دقیقا در کجای css کپی کنم و یه سوال دیگه اونم اینکه چه طوری میتونم پاسخ های دریافتی رو آنالیز کنم راستشو بخواین هر چی گشتم سر در نیاوردم و در قسمت تحلیل رکوردی وجود نداره :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
naladra 2 ارسال شده در آبان 89 دوستان کسی نظری نداره؟ کسی اصلا با بخش تحلیل این کامپوننت کار کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در آبان 89 شايد با اين قالب مشكل داشته باشه ؟ ! :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alishaolin32 0 ارسال شده در اردیبهشت 94 درود و خدا قوت با تشکر از افزونه رایگان شما و راهنماییتون ادمین گرامی اگه امکان داره در مورد نصب این افزونه راهنمایی بفرمایید من حتی نتونستم این افزونه رو نصب کنم. و پیغام error installer میداد مبنی بر اینکه "فایل اینستالر یافت نشد" اگه بتونم سریعتر نصب کنم که زودتر پرسشنامه ام را سریعتر توزیع کنم پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در اردیبهشت 94 باسلام دوست عزیز فایل رو اکسترک کنید ببنید شاید فایل زیپ دیگری درونش باشد یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boardscan 0 ارسال شده در بهمن 94 سلام عزیزان من توی نصب این افزونه مشکل دارم هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد خطاناتوان در یافتن بسته نسبی لطف کنید راهنمایی فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
boardscan 0 ارسال شده در بهمن 94 سلام عزیزان من توی نصب این افزونه مشکل دارم هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد خطاناتوان در یافتن بسته نسبی لطف کنید راهنمایی فرمایید ایا افزونه ایی برای جوملا نسخه 3.4.3 هست در رابطه با پرسشنامه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر