ljah 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام من در حال طراحي يك سايت روي لوكال بودم كه كامپيوتر ريستارت شد نميدونم به اين دليل بود يانه اما وقتي كه دوباره خواستم وارد مديريت بشم روز رو درست مي زدم ولي نه ارور ميداد ونه وارد ميشد. بعد از اينكه چند بار اين كار را كردم ديگه فقط يه صفحه سفيد ميومد كه داخلش نوشته شده : Incorrect information in file: '.\jahad\ixjna_session.frm' SQL=INSERT INTO `ixjna_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('rbtl691t2rimkucndfpq84qj70', 0, '1344673774') در ضمن هربار كه اين صفحه رو ريلود ميكنم عدد آخري (1344673774)يكي زياد ميشه. منتظر راهنماييتون هستم. متشكر:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 با سلام جدول session را Empty کنید . یعنی جدول را خالی کنید ، خود جدول را حذف نکنید ! قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ljah 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام جدول session را Empty کنید . یعنی جدول را خالی کنید ، خود جدول را حذف نکنید ! قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! یا علی ممنون از پاسختون دوست عزيز. لطفا بفرماييد اين جدول كجاست از طريق php my admin? آخه اونجا سشن هاي مختلف با پسوند هاي متفاوتي وجود دره. (واقعا از اينكه ميبينم بچه هاي اهل جومينا اينقدر راحت جواب آدمو ميدن خوشحالم از همتون ممنونم:heart:) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام بله از طریق پی اچ پی مای ادمین باید جدول رو خالی کنید پسوند جدول همون پسوندی که در هنگام نصب جوملا اون رو انتخاب کردید الان تو بخش تنظیمات کلی سایت در بخش مدیریت درج شده همچنین تو فایل کانفیگ جوملا یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ljah 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام بله از طریق پی اچ پی مای ادمین باید جدول رو خالی کنید پسوند جدول همون پسوندی که در هنگام نصب جوملا اون رو انتخاب کردید الان تو بخش تنظیمات کلی سایت در بخش مدیریت درج شده همچنین تو فایل کانفیگ جوملا یا علی ممنون.چيزي كه داخل سشن نوشته بود اين بود SELECT * FROM `ixjna_session` وقتي پاكش ميكنم ارور ميده Missing value in the form! چكار بايد بكنم پاكش كنم يا مشكل از جاي ديگست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 اطلاعات هاستتون رو پیام خصوصی کنید تا برسی کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ljah 0 ارسال شده در مرداد 91 آخه لوكال هستش مگه ميشه از راه دور بررسي كرد؟ من از xamp استفاده كردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای خالی کرد باید وارد phpmyAdmin بشید و جدول مورد نظر رو انتخاب کنید و بعد از منو کشویی پایین Empty رو انخاب و go رو یزنید زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر