y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 با سلام و خسته نباشید من پس از نصب جوملا در پنجره حذف پوشه inistalation با خطای زیر مواجه می شم و نصب کامل صورت نمی گیره با تشکر از راهنمایی شما بزرگواران PHP Warning: file_put_contents(F:\HostingSpaces\boupnu\boupnu.ac.ir\wwwroot\configuration.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in F:\HostingSpaces\boupnu\boupnu.ac.ir\wwwroot\installation\installer\models\model.php on line 850 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید آیا بعد از نصب فایل configuration.php را دارید؟ اگر بعد از نصب این فایل را ندارید ایجادش کنید... دوست گرامی لطفا 1. در انتخاب عنوان ارسالتون دقت بفرمائید و طبق قوانین انجمن باشد! 2. در انتخاب بخش مرتبط با سوالتون دقت کنید! منتقل شد به بخش مربوطه پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
y.lotfi 0 ارسال شده در آبان 89 سلام دوست گرامی به انجمن جومینا خوش آمدید آیا بعد از نصب فایل configuration.php را دارید؟ اگر بعد از نصب این فایل را ندارید ایجادش کنید... دوست گرامی لطفا 1. در انتخاب عنوان ارسالتون دقت بفرمائید و طبق قوانین انجمن باشد! 2. در انتخاب بخش مرتبط با سوالتون دقت کنید! منتقل شد به بخش مربوطه پیروز باشید مرسی از پاسخ شما من فایل configuration.php ندارم و ایجاد کردم ولی حلا خطای ارتباط با پایگاه رو میده تمام تنظیمات پایگاه رو هم به قت برسی کردم همه درسته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 89 اگر خطای ارتباط با پایگاه داده رو می ده پس حتما یک مشکلی در اطلاعات پایگاهتون در این فایل هست که دقیق باید بررسی کنید... در آخرین مرحله نصب سیستم خودش یک کد بهتون می ده آیا همون کد رو در فایل configuration.php قرار دادید؟ دقت داشته باشید که در هاستتون ممکنه بعد از اینکه نام و نام کاربری db رو ساختید از طرف هاست یک پیشوند هم به نام و نام کاربری db اضافه می شه! (بررسی کنید اگر نام کامل رو در فایل configuration.php وارد نکردید را وارد کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 دوست عزیز در صورت امکان شما می توانید آدرس و مشخصات رو در پیغام خصوصی برای من ارسال نمائید تا بررسی کنم . فکر می کنم شما در ساخت پایگاه داده و ایجاد فایل configuration.php دچار مشکل هستید . این مشکل عمومی است و من هم گذشته به آن دچار می شدم اما با لطف دوستان و راهنمایی هایشان این تجربه را کسب کردم . لطفا اعلام کنید که مشکلتان حل شد یا خیر . ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام اگه تو فروم یه کمی سرچ کنید میبینید که قبلا در این مورد بحث شده .... میتونید از اون بحث کمک بگیرید ومشگلتون رو حل کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 من بعد از پست آقای پرشینز گفتم مشکل حل نشد ! یعنی یدور قالبو پاک کردم و دوباره نصبش کردم !! ( فارسی سازیش کردم ) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 من بعد از پست آقای پرشینز گفتم مشکل حل نشد ! یعنی یدور قالبو پاک کردم و دوباره نصبش کردم !! ( فارسی سازیش کردم ) با سلام ببخشید منظور شماازاین حرف چی بود من کهمتوجه نشدم ! این حرف رو کجا فرمودید ؟ منظورتون از " فارسی سازیش کردم " چی بود یا هست ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
i.from_iran 1 ارسال شده در آبان 89 آقا یه عذر خواهی بدهکارم چون این مطلبو خواستم تو یه پست دیگه بدم ببخشید لینک این پستی که دادمو تو اون تاپیک میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در آبان 89 با سلام دوست عزیز شما پست های قبلی روبا دقت بخونید و جواب بدین تا ..... یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر