pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 سلام آیا راهی وجود داره که بدون دسترسی به سی پنل بشه از جوملا بکاپ تهیه کرد؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام با افزونه ی آکیبا می تونید (البته اگر با توجه به تنظیمات سرور نیاز نباشه بعد از نصب این افزونه تنظیماتی رو در هاست اعمال کنید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در مرداد 91 ممنون، الان با افزونه آکیبا بکاپ کامل از سایت تهیه کردم و حلا چطوری باید فایل بکاپ را دانلود کنم ؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز معمولا روزانه از سایت بک آپ گرفته میشه اگر هاستتون جومینا هاست هم باشه که دیگه خیلی مطمئن تره بنده که سایت های بسیار مهمی رو در این هاست آپلود کردم، هیچ نیازی به نسخه های پشتیبان دستی حس نکردم! بنده پیشنهاد میکنم اگر هاستتون پشتیبانی خوبی نداره از این سیستم استفاده کنید چون بنده قبلا با بکآپ هاش و بازگرداندن مشکل داشتم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 91 باید ببینیید بک آپتون را در قسمت تنظیمات آکیبا کجا ذخیره نموده اید و دانلودش کنیید . از طرفی در قسمت فایل های ایجاد شده پستیبان هم این بک آپ در خود کتمپوننت موجود است که شما میتونید دانلود بفرمایید و پس از دانلود همانند یک جوملا کامل نصبش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر