میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 عرض ادب من میخام عنوان فیلد توی یک خط قرار بگیره و گزینه های رادیو توی خط بعدی، بزرگواری هست که بتونه کدنویسیش رو برام انجام بده و ثواب ببره؟ {fieldtitle}{validationsign} {field} {fielddesc} یاعلی:cool: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fh2147 6 ارسال شده در مرداد 91 عرض ادب من میخام عنوان فیلد توی یک خط قرار بگیره و گزینه های رادیو توی خط بعدی، بزرگواری هست که بتونه کدنویسیش رو برام انجام بده و ثواب ببره؟ {fieldtitle}{validationsign} {field} {fielddesc} یاعلی:cool: دوست عزیز لینکشو بدین تا بگم خدمتتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 خدمت شریفت باشه http://www.sarallah-awz.ir/index.php?option=com_forme&fid=2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fh2147 6 ارسال شده در مرداد 91 خدمت شریفت باشه http://www.sarallah-awz.ir/index.php?option=com_forme&fid=2 شرمنده دوست عزیز که دیر شد.... شما عبارت {validationsign} را از تگ tr حذف و به انتیای تگ رفته و {validationsign} را داخل تگ جداگانه قرار بدین. و یا پ خ کنید یوزر پسوردو تا براتون در اسرع وقت انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 عزیز دلم من که کد رو قرار دادم اینجا شما هم محبت کن و کد رو اصلاح کن و همین جا برام قرار بده دیگه دوستان کسی هست این کمک رو به من بکنه؟:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 بزرگواران مسابقه در حال برگزار شدنه محبت کنید مدد برسونید و کد رو برام اصلاح کنید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما از ار اس فرم استفاده می کنید فرم با جدول ایجاد میشه و نمشه با سی اس اس تغییرش داد باید سورس رو ویرایش کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما از ار اس فرم استفاده می کنید فرم با جدول ایجاد میشه و نمشه با سی اس اس تغییرش داد باید سورس رو ویرایش کنید یا علی جناب دفاعی بزرگوار دوستان میفرمایند که یوزر و پسورد رو بدم خدمتشون تا مشکل رو حل کنند یعنی از این قضیه اطلاعی ندارن؟ پس ای کدهایی که خود فرم داده به چه درد میخورن؟ شرمنده مزاحم میشم ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 بزرگواران همچنان منتظر کمکهای سبز شما هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام در فایل template.css تقریبا همون اوایل کد زیر قرار دارد td { } کد بالا را بصورت زیر ویرایش کنید td { display: block; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 علیک سلام آقا مصطفی عزیز میشه بفرمایی این فایل کجا هست؟ توی پوشه کامپوننت ها باید بگردم دمبالش؟:idea: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام هر وقت اسم این فایل رو شنیدید برید سراغ پوشه قالبتون اینم مسیرش : templates/Joomina_IR/css/template.css موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام نه داداش تو پوشه template و قالب فعال سایتت باید بگردی البته این تغییر روی بقیه جداول سایت هم تاثیر میذاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 جناب دفاعی عزیز سایت من که بر اساس دایو ساخته شده مگه جای دیگه ای هم از جدول استفاده شده؟ ببخشید اینقده مبتدی میپرسم ها!! عضو فعال جومینا شدم ولی هنوز بوق بوقم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 شما سرور مایی قالب شما با دایو طراحی شده اما برخی از بخشهای خود جوملا با جدول ایجاد میشه مثلا ماژول نظرسنجی خود جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام بله حق با آقای دفاعی بود و ظاهرا" روی برخی از قسمتها تاثیر گذار بود و کار و خراب میکرد اون کد رو اگه تغییر دادید به حالت قبل برگردونید و کد زیر را به انتهای همان فایل اضافه کنید table.forme tbody tr td { display: block; } موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در مرداد 91 بزرگواران پست اسپم نمیخام بزنم ها:exclamation: منظورم اطلاع دادنه که با دستور جناب آقا مصطفی مشکل حل شد و فرم زیبا و شکیل شد راستی خودتون هم میتونید توی مسابقه شرکت کنید بالاخره هدیه میدیم دیگه:002: واقعا ممنونم ازتون میتونید نتیجه رو زیارت کنید http://sarallah-awz.ir/index.php/component/forme/?fid=2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر