p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من این افزونه را در دو نسخه 2.5 و 1.5 فارسی دانلود کردم ، در 2.5 به راحتی نصب شد و کار میکند اما در 1.5 نتونستم نصب کنم و ارور به شکل تصویر زیر میده: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در جوملا 1.5 فقط با نصب این افزونه مشکل دارید!؟ (در خصوص عدم جابجایی فایل ها بارها بحث و مقاله ای نیز در سایت جومینا منتشر شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 آخه فقط همین افزونه این مشکلو داره الآن درست شد! جالبه من وقتی فایل رو rename کردم و طول نوشته رو کمتر کردم نصب شد برای چی با همون نوشته قبلی نصب نشد؟ من که شانسی شد نصبش کردم! میشه آدرس دقیق چند تا از این مقاله ها رو اینجا ذکر کنید مطالعه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام خوشحالم مشکلتون حل شده فقط کافیست کمی زحمت جستجو در انجمن را متحمل شوید ... ! موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30dan 0 ارسال شده در مرداد 91 ببخشید فکر کنم این جستجوی شما مشکل داشته باشه هرچی میزنم میگم ، میگه پوزش... اگه خودتون لینک مستقیم دارید ذکر کنید بازم متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز ، از جستجوی پیشرفته استفاده کنید اگه درست جستجو کنید به نتایج بیشتری هم دست پیدا خواهید کرد http://forum.joomina.ir/thread-12112.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر