raminfaa 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان من دیتا بیس خودم رو بر روی ویندوز سرور 2008 که آپلود میکنم سایتم بالا نمیاد دقیقا نمیدونم چرا حتی دیتا بیس رو از حالت زیپ هم دراوردم ولی بازم ارور داد روی چندتا سیستم دیگه امتحان کردم - -همه سیستم ها بدون مشکل بود ولی windows server ارور میده عکس ارور رو میزارم واقعا ممنون میشم دوستان کمکی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز خب احتمالا نسخه هماهنگی نداره شما هنگام بک آپ گرفتن میتونی نسخه رو هم انتخاب کنی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
raminfaa 0 ارسال شده در مرداد 91 همه چی هماهنگه نمیدونم داستانش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید به ادمین سرورتون گزارش کنید در کل ، برای جوملا windows server توصیه نمی شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 جناب فرحزادیان گل ویندوز سرورشون لوکال هست در تصویر که آدرس از لوکال هست یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 درسته ، بنده تصویر رو بزرگ نکردم و فکر کردم در هاست این مشکل رو دارند ! حالا 1. باید ببینیم دقیقا از کدام سیستم لوکال استفاده می کنند 2. احتمال در محدودیت حجم آپلود هم در سیستم لوکالشون هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 برنامه ی لوکالتون چیه یعنی از چه سیستم لوکالی استفاده میکنید دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر