hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان. لطفا یک کامپوننت معرفی کنید یا برای دانلود بگزارید که قابلیت نظردادن روی عکس ها رو داشته باشه. من RSgallery نصب کردم جواب نداد و کار هم باهاش سخته. نمیدونم چی کم داره. ماژول یا چیز دیگه. آیا نسخه با قابلیت نظردهیش پولی هست؟ اگر راهی باشه که هر نوع گالری تصویر رو بشه با جی کامنت ترکیب کرد خیلی عالی میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز فوکا گالری این امکان رو داره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 من توی نصب پلاگین های فوکا گالری مشکل دارم. پلاگین ها فایل xml ندارن. پلاگین زبان هم همین طور فقط توش دو تا فایل برای زبان فارسی هست. بعضی میگن باید در فایل نصب قبل از نصب جایگزین بشه. ولی هر کار کردم نشد. بقیه پلاگین ها رو چه کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 91 میشه فایلی رو که دانلود کردید آدرسش رو بزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fh2147 6 ارسال شده در مرداد 91 من توی نصب پلاگین های فوکا گالری مشکل دارم. پلاگین ها فایل xml ندارن. پلاگین زبان هم همین طور فقط توش دو تا فایل برای زبان فارسی هست. بعضی میگن باید در فایل نصب قبل از نصب جایگزین بشه. ولی هر کار کردم نشد. بقیه پلاگین ها رو چه کنم؟! دوست عزیز لطفا افزونه هارو از سایت اصلی و مطابق با ورژن جوملاتون دانلود و نصب کنین در ضمن فایل های زبان را در فولدر language و فولدر fa_IR بریزین تا عمل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesam_bdl 1 ارسال شده در مرداد 91 بخدا همین کارا رو کردم. ولی فایلی که xml نداشته باشه جوملا 2.5 نصب نمیکنه. از سایت اصلی فوکا گرفتم . فابل های افزونه ها xml ندارن. کامپوننتش ولی مشکل نداره. بسیار عالی هست ولی به زبان انگلیسی! آدرس افزونه های فوکا: http://www.phoca.cz/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر