mohsensoltan 0 ارسال شده در مرداد 91 من تازه عضو شدم و تازه از قالب جومينا استفاده ميكنم يك سئوال دارم مي خواستم بدونم كه چگونه ميتونم يك سري كد را به يوزر هاي خودم از طريق سامانه پيام كوتاه ارسال كنم البته لازم بذكر است كه خودم سامانه مديريتي پيام كوتاه را دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما میتوانید از اسکریپت های فروش کارت شارژ استفاده کنید و بجای کارت شارژ ، کدهای خودتون رو قرار بدید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nimarazavi 0 ارسال شده در آبان 91 شما میتوانید از اسکریپت های فروش کارت شارژ استفاده کنید و بجای کارت شارژ ، کدهای خودتون رو قرار بدید یا علی مرسی داداش:heart: *********************************************************************** دلیل ویرایش : دوست عزیز ، برای تشکر از دکمه سپاس که در زیر هر پست قرار دارد استفاده کنید چنین پستهایی اسپم شناخته میشود و اخطار در پی خواهد داشت *********************************************************************** نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر