pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به دوستان من کامپوننت مربوط به بانک ملت رو از سایت دانلود کردم ولی در زمان نصب با مشکل و ارور زیر روبرو می شم ؟! JInstaller::install: خطای SQL. DB function failed with error number 1146 ممنون می شم راهنمایی کنید با تشکر:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما در دیتابیستون prefix که همون _jos هست رو تغییر دادید هنگام نصب؟؟ درضمن قبل از طرح مشکل ابتدا جستجو کنید http://forum.joomina.ir/thread-1958.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 نه من تغییری ندادم ولی از کامپوننت rs fire wall استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 شما در لینکی که بنده بهتون دادم میتونید دلیل این خطا رو بررسی و پیگیری فرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز توضیحات در لینک هیچ کدام در مورد سیستم جوملا که من نصب کردم صدق نمی کند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر