pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به دوستان من سیستم فروش فایل رو از سایت جومینا دانلود کردم و بر روی جوملا نصب کردم مشکلی که من با این کامپوننت دارم اینه که زمانیکه شما وارد قسمت خرید فایل می شه ازت یوزر نیم و پسوردی رو که بر روی پوشه ادمین گذاشتی می پرسه ! ممنون از دوستان راهنمایی کنن مشکل حل بشه با تشکر :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام دوست عزیز برسی کنید که روی دارکوری های مربوط رمز نزاشته باشد زتدگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در مرداد 91 برای من هم همین مشکل وجود دارد، ولی وقتی کنسل می کنیم بدون مشکل در همان صفحه باقی می ماند. فقط روی پوشه administrator پسورد گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید. مثل این لینک: http://microrf.ir/index/component/joominafs/?view=category&id=88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pouria1980 0 ارسال شده در مرداد 91 برای من هم همین مشکل وجود دارد، ولی وقتی کنسل می کنیم بدون مشکل در همان صفحه باقی می ماند. فقط روی پوشه administrator پسورد گذاشتم. لطفا راهنمایی کنید. مثل این لینک: http://microrf.ir/index/component/joominafs/?view=category&id=88 بله دقیقا همین مشکل هست بعد از کنسل هم مشکلی پیش نمی آد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز شما روی فولدر ادمین رمز گذاشتی دیگه!!! شما زحمت بکش رمز پوشه ادمین رو حذف کن و بجای اون از افزونه های تغییر آدرس ادمین استفاده کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در مرداد 91 خوب بله درست می فرمایید، به فکر خودمان هم رسید ولی فکر کردم شاید راه منطقی ای وجود داشته باشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 منطقی ترین راه اینه که شما توسط افزونه مسیر ادمین رو تغییر بدی که کسی ندونه!!! موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر