سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 کامپوننت seminar کامپوننتی است جهت معرفی سمینار، جلسه،... در سایت و رزرو بلیت توسط کاربران جهت شرکت در آن. این کامپوننت به فارسی ترجمه شده بود اما توسط مترجم گوگل! بنده این کامپوننت رو بدون هیچگونه ذکر نام از خودم، مجددا ترجمه و فارسی کردم سایت افزونه دانلود نسخه فارسی البته در این تصاویر بنده به عنوان رزرو بلیت تئاتر استفاده کردم امیدوارم به درد کاربران جامعه جوملایی بخوره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مرداد 91 دموی فارسی میذارید دوست عزیز :heart: بازم دستتون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 تصاویر افزونه افزوده شد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در مرداد 91 تشکر . اما اگر بتوانید به جوملا 2.5 تبدیل کنید خیلی عالی میشود . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوستان دمو از سایت سازنده: http://seminar.vollmar.ws/index.php?option=com_seminar&Itemid=8 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در شهریور 91 به درگاه بانک (پرداخت الکترونیکی) میشه وصلش کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در مهر 91 جوملا 2.5 داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مهر 91 تا جایی که یادم هست امکان پرداخت آنلاین رو داره اما باید با بانک های داخلی هماهنگ بشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر