Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 سلام دوستان خسته نباشید من وقتی از قسمت افزونه ها وارد قسمت ماژول ها میشم و روی یکی از ماژول ها کلیک میکنم تا باز بشه با ارور زیر مواجه میشم: Fatal error: Call to a member function children() on a non-object in /home/pcraftco/public_html/plugins/system/helix/helix.php on line 66 سطر 66 از فایل Helix.php هم کد زیر هست: $positions = $xml->document->positions[0]->children(); $positions = $xml->document->positions[0] که وقتی این سطر رو حذف میکنم ماژول لود میشه ولی بالا 5 بار مینویسه: [align=left]Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/pcraftco/public_html/plugins/system/helix/helix.php on line 67 [/align] چطور مشکل رو حل کنم؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 خواهشا هر کی هر چی میدونه بگه چون خیلی مهمه برام. ممنون :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا از ارسال اسپم خودداری فرمایید دوستان اگر باشند حتما راهنمایی میکنند لطفا تا راهنمایی دوستان صبر نمایید یا علیدوست عزیز helix چیست؟ خودتون این پلاگین رو نصب کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 helix رو من خودم نصب نکردم. دقیقا نمیدونم چی هست ولی کلا قالب من بر اساس فریمورک Helix طراحی شده. ولی دقیقا نمیدونم چی هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi-PLus 5 ارسال شده در مرداد 91 دوستان رفقا! فکر نکنم از کسی آبی گرم بشه واسه ما :@ خوب میرم دوباره جوملا نصب میکنم یعنی به عبارتی مشکلم حل شد. و ممنون از keran4i به خاطر پیگریشون! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست گلم واسه قالبتون بود دیگه!!! موفق باشید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 91 با سلام helix نام فریم ورک قالبهای شرکت joomshaper میباشد اون پیغام خطا هم برای اینه که احتمالا یا پلاگین مربوطه را نصب نکردید یا نصب کردید و فعالش نکردید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر