iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 موقع آپلود عکس تو جوملا یک پیغام میاد ولی عکس آپلود میشه. چجوری میشه کاری کرد که این پیغام نیاد؟ آیا تنظیمی باید روی سرور انجام بدم ؟؟ شاید فانکشن بخصوصی را غیرفعال کردم ؟؟ این مشکل در جوملا 1.5 هم هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام مسیر های tmp و logs رو بررسی کنید درست ست شده باشند (قبلا بحث شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 مسیرها اگه اشتباه ست شده باشه که اصلا فایل آپلود نمیشه . مشکل من اینکه فایل آپلود میشه ولی اون پیغام میاد. public $log_path = '/home/rsnad/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/rsnad/public_html/tmp'; مسیرها اگه اشتباه ست شده باشه که اصلا فایل آپلود نمیشه . مشکل من اینکه فایل آپلود میشه ولی اون پیغام میاد. یک بار سایت رو ترنسفر کردم روی یک سرور دیگه ولی اونجا این پیغام رو نمیداد. مشکل من احتمالا تنظیمات php هستش ولی نمیدونم دقیقا چیه ؟! public $log_path = '/home/rsnad/public_html/logs'; public $tmp_path = '/home/rsnad/public_html/tmp'; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام شما سطح دسترسی پوشه images رو بذار روی 777 و دوباره امتحان کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 من آپاچيم روي suPhp هستش و نيازي به 777 نيست. سرور ديگه اي هم كه ترنسفر كرده بودم 755 بود و مشكلي نبود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 مشکل رو پیدا کردم و حل شد. یکی از این فانکشن ها هستش حالا نمیدونم کدومشه. dl, passthru, proc_open, proc_close, shell_exec, system, escapeshellarg, escapeshellcmd, ini_alter, popen, ini_restore, symlink, apache_get_modules, apache_get_version, apache_getenv, apache_note, apache_setenv, apache_child_terminate, disk_free_space, disk_total_space, diskfreespace, highlight_file, openlog, proc_nice, show_source, chgrp, leak, virtual, pclose, php_uname, exec, cpanel_check, ftp_check, pcntl_exec, posix_getpwuid, getpwuid, posix_getgrgid, chmod, chown, chgrp, pcntl_fork, get_current_user, getmyuid, xpath_eval, xptr_eval, eval, proc_get_status, proc_terminate, escapeshellcmd, proc_terminate, escapeshellcmd, posix_geteuid, gzuncompress, symlink, ftok, posix_access,posix_getgid,c99_buff_prepare.c99_sess_ put,symlink,leak,set_time_limit,posix_strerror,posix_access, posix_ctermid, posix_get_last_error, posix_getcwd, posix_getegid, posix_geteuid, posix_getgid, dl,posix_getgrgid, posix_getgrnam, posix_getgroups, posix_getlogin, posix_getpgid, posix_getpgrp, posix_getpid, posix_getppid, posix_getpwnam, posix_getrlimit, posix_getsid, posix_getuid, posix_kill, posix_mkfifo, posix_setegid, posix_seteuid, posix_setgid, posix_setpgid, posix_setsid, posix_setuid, chown, chgrp,sys_get_temp_dir,chroot,chgrp ,posix_getpwuid,set_file_buffer,imap_body,socket_clear_error,socket_create_listen,socket_create_pair,socket_get_option,socket_getpeername ,socket_recv,socket_recvfrom,socket_send,socket_sendto,socket_set_block,socket_set_nonblock,socket_shutdown,socket_strerror,etmyuid,getmyinode,getmygid,get_loaded_extensions,pfsockopen,openlog, syslog,c99_buff_prepare,c99_sess_put,str2mini,fs_move_dir,myshellexec,view_perms_color,c99sh_getupdate,c99fsearch,U_value,U_wordwrap,ex نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 درستش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مرداد 91 با سلام برای به نتیجه رسیدن تایپیک جواب رو مطرح کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4web 0 ارسال شده در مرداد 91 اين فانكشن رو حذف كردم chmod نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر