hojats1000 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام و خسته نباشید به همه جومینایی ها چند تا سوال ساده دارم 1- قالب اردیبهشت در صفحه اصلیش 4 تا مطلب نشون میده ، اگه بخوام 10 تاش کنم چیکار کنم؟ 2- اساس قرار گیری مطالب چیه؟(توضیح بیشتر: من وب رو موضوع بندی کردم و بعضی از موضوعات زیر مجموعه دارن و دارن ، خب من ایجوری متوجه شدم که در لیست مجموعه ها(موضوعات) که در مدیریت درست کردم هر کدوم که بالاتر باشه مطالبش هم در سایت اولویت نمایش دارن) با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز بنده پیشنهاد میکنم شما ابتدا آموزش جوملا رو مطالعه بفرمایید بعد هر قسمتی که مشکلی داشتید راهنمایی بگیرید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 احتمالا در کد های css براش height تعریف شده که شما باید بری و زیادش کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 آخه دوست عزیز وقتی شما بلد نیستی یک چیزی رو برای چی گمراه میکنید؟؟؟ چه ربطی به CSS داره آخه؟ شما در تنظیمات صفحه نخست میتونی بگی چند مطلب نمایش داده بشه! خواهشا در مورد چیزی که اطلاع ندارید و یا متوجه نمیشید راهنمایی اشتباه نفرمایید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojats1000 0 ارسال شده در مرداد 91 قابل توجه شما آقای karen4i اگه کسی میخواست راهنما ها و دانشنامه ها و کتاب ها رو بخونه پس نیازی به انجمن ها نبود حداقل یه انجمن بس بود این سوال هایی که پرسیدم زیاد هم برای ی مبتدی ساده نبود و هر دو سوالم رو باید در css های قالب درست کنم و این موضوعات نمیشه در راهنما پیدا کرد پس اگه جواب سوال رو میدونید پست بزارید که پست ها گفتاری نشن و پست ها به مطالب علمی مرتبط باشن پست پست های از بین رونده نزارید و فقط اگه میتونید سوالی رو جواب بدید جواب بدید .............................................................................................................. خب من css ها رو بررسی کردم اما دستوری که ارتفاع رو محدود کرده باشه نجستم ضمنا شرطی باید در css ها باشه که به پنل و قرار گیری موضوعات ربط پیدا میکنه اگه میشه کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با تشکر و عرض معذرت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 باشه دوست عزیز هر جور مایلید بگردید در css ها درضمن انجمن رفع اشکال با انجمن آموزش جوملا تفاوت داره دوست عزیز موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojats1000 0 ارسال شده در مرداد 91 عزیز من ، خب این مشکله دیگه ، آموزش جوملا نیست ما با قالب مشکل داریم و میخواهیم حلش کنیم یه نفر کمک کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! help help F1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید دوست گلم به پاسخ هایی که به شما داده می شه دقت کنید ! با توجه به سوالتون با css کاری نداشته باشید برید تو تنظیمان منو اصلی(پیشفرض) و از تب " گزینه های طرح بندی " تنظیماتتون رو انجام دهید در ضمن با خوندن این کتاب قطعا خیلی از مشکلاتتون سریع تر حل خواهد شد و تجربیات خیلی مفیدی کسب خواهید کرد... راحت ازش نگذرید : http://forum.joomina.ir/thread-15048-post-78515.html#pid78515 فکر نمی کنم خواندنش نسبت به پرسش و پاسخ در انجمنها اینقدر ازتون وقت بگیره که برای هر مشکل در انجمنها وقت برای پرسش و پاسخ بزارید... با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز کسی راهنمایی میکنه شما میگید این نیست مشکل از css هست این هم آخرین راهنمایی بنده هست اگر بنده اشتباه میگم منتظر باشید تا دوستان دیگر راهنمایی بفرمایند قسمت منوها< کلیک بر روی گزینه صفحه اصلی> قسمت پارامترها> تعداد مطالب بلند، مطالب مختصر و ستونها و لینک ها رو میتونید افزایش و یا کاهش دهید این گزینه هم از آموزش های ساده جوملا است موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojats1000 0 ارسال شده در مرداد 91 من معذرت میخوام اصلا حواسم نبود از کسانی که راهنمایی گرفته بودم به کل از مسیر منحرفم کرده بودند. مشکل حل شد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر