یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من میخواستم سایتم رو با ایجاد یک فولدر en در روت اصلی سایت که داخلش کل محتویات جوملا و مطالبم هستش و قراره اونارو انگلیسی کنم و براش یه دیتا بیس ساختم و از دیتا بیسی که برای سایت فارسی داشتم ایمپورت کردم اما وقتی تو مدیریت en که با این لینک yoursite.com/en/administrator میرم مطلبی رو تغییر میدم یا ترجمه میکنم برای سایت فارسی هم اعمال میشه اشکال کار من کجاست؟؟؟ لازمه برم توی فایل کانفیگ سایت en ام چیزی رو تغییر بدم و اگه آره دقیقا چه مواردی رو؟؟؟ ممنون میشم زود جواب بدین چون الان دو روزه درگیرشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در مرداد 91 سلام یعنی الان هر دو سایت شما روی یک دیتابیس هستش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 نه دقیقا من دو تا دیتا بیس دارم با نام های مختلف ولی محتواشون یکی هستش که اگه این مشکلم درست بشه باید برم و مطالب رو توی قسمت en سایت ترجمه و تغییر بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز اولا شما باید در ریشه EN فایل cinfiguration را باز کرده نام دیتابیس انگلیسی، نام کاربر و رمز را تعیین نمایید در مرحله دوم اگر سایت انگلیسی شما یک کپی از سایت فارسی شماست، میبایست گزینه var $secret را نیز تغییر دهید موفق باشید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 سلام من تو این فاصله رفتم سراغ فایل کانفیگ این موارد رو دیم var $user var $db اما نمیدونم کدوم قسمت رمزشو واردکنم و اینکه var $secret چه مقداری باید بهش بدم؟؟؟ ممنون میشم کامل راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ببینید دوست عزیز اون یک رمز بخصوص هست که هر بار جوملا رو نصب میکنید یک رمز میده var $user نام یوزر اتصال به دیتابیس هست var $db نام دیتابیس انگلیسیتون var $password رمز یوزر اتصال به دیتابیستونه شما برای انگلیسی این مقدار رو وارد کن: 9RWBFMKaAEXAE39z یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز شما باید 2 تا دیتایبیس و 2تا کار بر بسازید تا کارتون درست شه و بعد در پوشه کانفیگ تغیر بدین اگه می خوای دمو کن تا دوستان برات حل کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 من دو تا دیتا بیس دارم و با دو تا یوز فقط نمیدونم مقدار var $secret چی باید باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 عزیزم بنده که شما رو راهنمایی کردم اون کدی رو که دادم رو وارد کن دیگه!!! دوستان وقتی میبینید همکاران راهنمایی میکنند بحث رو گمراه نکنید یامور70 جان اون کد هم برای این هست که شما بتونی همزمان هم در EN فعالیت داشته باشی و هم در fa اگر این دو کد یکی باشند فقط در یکی از این دو میتونی به دیتابیس متصل بشی شما اون کدی رو که بنده تقدیم کردم وارد کنید و تمام یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 ممونم دوست عزیز فقط اینکه اون رمزی که گفتین بعد از نصب جوملا بهم میده یعنی همون مقدار var $secret این هست؟؟؟؟ و اینو ((شما برای انگلیسی این مقدار رو وارد کن: 9RWBFMKaAEXAE39z)) که گفتین برای مقدار var $secret بزنم؟؟ ممنون مممنون الان میرمم سراغش جوابشو چن مین دیگه میگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 بله دوست عزیز به راهنمایی بنده توجه نکردید عرض کردم اگر سایت EN شما یک کپی از سایت فارسی هست مقدار var $secret سایت انگلیسی رو برابر مقدار 9RWBFMKaAEXAE39z قرار بدید موفق باشید دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
یامور70 0 ارسال شده در مرداد 91 ممنون مممنون الان میرمم سراغشBlush جوابشو چن مین دیگه میگم ممنونم keran4i عزیز .دستت درد نکنه دو روزه دارم روش کار میکنم بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر