mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 سلام من چه طور می تونم پس ورد کاربران سایت رو بدون این که تغییر بدم از دیتا بیس سایت استخراج کنم ؟؟؟ یعنی بفهمم با چه پسوری هر یوزر توی سایت ثبت نام کرده ؟؟؟؟ با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joominafarsi 0 ارسال شده در مرداد 91 شما میتونید از تیبل user در بانک اطلاعاتیتون این اطلاعات رو استخراج کنید موفق باشید یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirhendi 13 ارسال شده در مرداد 91 باید از تو هاست بری تویه php my admin بعد دیتابیسی که جوملا روشه را انتخاب کنی و بعد در قسمت چپ که جداول دیتابیس را نشون میده jos-user را انتخاب و سپس کار بر را پیدا می کنی و edit را می زنی حالا پسورد hash شده را نشونت میده که انو باید کرکش کنی اگه بلد نیستی بگو تا یادت بدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید مداحی 83 ارسال شده در مرداد 91 چطوری باید هش رو کرک کرد؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 باید از تو هاست بری تویه php my admin بعد دیتابیسی که جوملا روشه را انتخاب کنی و بعد در قسمت چپ که جداول دیتابیس را نشون میده jos-user را انتخاب و سپس کار بر را پیدا می کنی و edit را می زنی حالا پسورد hash شده را نشونت میده که انو باید کرکش کنی اگه بلد نیستی بگو تا یادت بدم من مشکلم همینه پسودی که نشون میده hash و غیر قابل استفاده است چه طو میشه اونو تبدیل کرد ؟؟؟!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 ببینید دوست عزیز به نظر بنده هش یک کد یکطرفه است. تا جایی که بنده مطالعه داشتم کد هش در شرایطی قابل بازگشت هست و جواب میده که شما تعداد حروف رمز رو داشته باشید! در غیر اینصورت بنده راهی رو براش ندیدم که وجود داشته باشه موفق باشید و سربلند یا علی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt69 4 ارسال شده در مرداد 91 خوب اگه تعداد حروف رمز داشته باشیم راه حلش چیه ؟؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 91 با سلام پسورد جزء اطلاعات کاملا محرمانه ی کاربران هست و فکر نمی کنم به هر عنوانی دستیابی غیر به اون درست باشه... !!!!!!!!! اگر هم بحث فراموش کردن پسورد هست براحتی خودشون می تونند بازیابی کنند یا شما بدون اینکه کرکش کنید یک پسورد جدید بهشون بدید... !!!! تاپیک بسته شد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر