mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من از افزونه datso برای گالری تصاویر استفاده می کنم یک مشکلی برای نمایش تصاویر توی فایر فاکس دارم روی تصویر که کلید می کنی می خواهد تصویر سایز بزرگ نمایش داده بشه تصویر سیاه نمایش داده می شه در صورتی که رو.ی همون عکس روی مروگر اینترنت اکس÷لور کلید می کنی تصویر نمایش دادهه می شه به نظر دوستان مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudiv 2 ارسال شده در مرداد 91 سلام من از افزونه datso برای گالری تصاویر استفاده می کنم یک مشکلی برای نمایش تصاویر توی فایر فاکس دارم روی تصویر که کلید می کنی می خواهد تصویر سایز بزرگ نمایش داده بشه تصویر سیاه نمایش داده می شه در صورتی که رو.ی همون عکس روی مروگر اینترنت اکس÷لور کلید می کنی تصویر نمایش دادهه می شه به نظر دوستان مشکل از کجاست درود بر شما عزیز مشکل از مرورگرت هست. احتمالا بروز نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keran4i3 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز مشکل از فایرفاکس هست. دلیلش هم همین آپدیت های هر روزی هست که برای فایرفاکس میاد شما مرورگر رو به آخرین نسخه آپدیت کن مشکلت رفع میشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 اتفاقا فایر فاکسم ورزن 14.0.1 هست می ترسم به خاطر اینکه بروز هست مشکل داشته باشه یا باید روش پلاگینی اضافه کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
keran4i3 0 ارسال شده در مرداد 91 دوست عزیز لطفا دمو آنلاین قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 http://persian-learn.ir/site/index.php?option=com_datsogallery&func=detail&catid=1&id=1&Itemid=104 دموی ان لاین تصاویر با اینترنت اکسپلور مشکل ندارن ولی با فایر فاکس چرا منظورم وقتی روی عکس کلید می کنی می خواهی سایر بزرگشو به بینی تو فایر فاکس سیاه نمایش داده می شه ولی در اینترنت اکسپلور بدون مشکل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 یکی از دوستان کمک می کنه که چرا بافایر فکس روی عکس کلید می کنیم تصویر سیاه نمایش داده می شه ولی روی اکسپلور این مشکل نداریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در مرداد 91 خب دوست عزیز مشکل از افزونه هست که مشکل داره دیگه از کامپوننت دیگه استفاده کن من با فوکا گالری تست کردم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhamid 2 ارسال شده در مرداد 91 منم گفتم می خواهم از یک افزونه دیگه استفاده کنم با این قابلیت ها که بشه چند تا مجموعه درست کرد در هر مجموعه چند تا عکس گذاتشت و بعداش کلیه مجموعه ها را بشه تو یک منو نشان داده فوکا این قابلیت نداره کلیه مجموعه ها را تو یک منو نمایش بده یا من بلد نیستم حالا اگر افزونه را می شناسین این قابلیت داشته باشه معرفی کنید ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر