ehsan1 17 ارسال شده در مرداد 91 سلام در جوم شاپینگ وقتی قیمت وارد میکنم در سایت به این شکل نمایش داده میشه (قیمت: 150 000.00 EUR) هم وارونه هم اینکه به EUR هست برای تبدیل به تومان و نمایش درست قیمت باید چکاری انجام داد؟ همچنین کلید خرید در سایت به درستی نمایش داده نمیشود لطفا راهنمایی بفرماید در مورد مشکل اول در انجمن سرچ کردم اما متسفانه به نتیجه نرسیدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sado1214 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام در جوم شاپینگ وقتی قیمت وارد میکنم در سایت به این شکل نمایش داده میشه (قیمت: 150 000.00 EUR) هم وارونه هم اینکه به EUR هست برای تبدیل به تومان و نمایش درست قیمت باید چکاری انجام داد؟ همچنین کلید خرید در سایت به درستی نمایش داده نمیشود لطفا راهنمایی بفرماید در مورد مشکل اول در انجمن سرچ کردم اما متسفانه به نتیجه نرسیدم. برای درست کردن نمایش ریال به جای یورو عنوان ریال وارد کنید کد هم rial نرخ تبدیل نمیخاد گزینه های دیگه هم نیاز نیست تغییر بدید اما مشکل نمایش درست قیمت رو خودم هم دارم کسی نیست جواب بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در آذر 91 من هم همین مشکل را دارم ولی نتوانستم حلش کنم مثلا قیمت محصولات را این طور می نویسد 150 000 اعداد را برعکس می نویسد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizadeh1_it 0 ارسال شده در دی 91 سلام منم دقیقاً همین مشکل رو دارم و خیلی کارم فوریه کد css را تغییر دادم و همه چی برای نیم ساعت درست کار کرد، ولی نمیدونم چی شد که همه چی یباره بهم ریخت، از اول هم که نصب کردم فاید نداشت واقعاً کسی نمیدونه دقیقاً چه کد CSSی باید وارد کرد؟؟؟ من کدنویسی css بلد نیستم لطفاً یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در دی 91 مشکل در جوم شاپینگ جومینا حل شده که به تازگی توسط آقای تهرانی بهینه سازی شده البته فکر میکنم فقط رو جوملا 2.5 قابل نصب باشه یه سر به سایت اصلی جومینا بزنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 سلام آموزش ویدئو ای زیر را ببنید http://www.joomina.ir/20121227612/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/farsi-joomshopping.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sfmhoo 0 ارسال شده در آبان 92 من هم همین مشکل را دارم ولی نتوانستم حلش کنم مثلا قیمت محصولات را این طور می نویسد 150 000 اعداد را برعکس می نویسد در قسمت اعشار از , استفاده کنید حل میشه --------------------------------------------------------------------------------------------- سلام در جوم شاپینگ وقتی قیمت وارد میکنم در سایت به این شکل نمایش داده میشه (قیمت: 150 000.00 EUR) هم وارونه هم اینکه به EUR هست برای تبدیل به تومان و نمایش درست قیمت باید چکاری انجام داد؟ همچنین کلید خرید در سایت به درستی نمایش داده نمیشود لطفا راهنمایی بفرماید در مورد مشکل اول در انجمن سرچ کردم اما متسفانه به نتیجه نرسیدم. در قسمت اعشار از , استفاده کنید مشکل وارونه نشون دادن حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 92 در قسمت اعشار از , استفاده کنید مشکل وارونه نشون دادن حل میشه ممنون ولی به تاریخ ارسال دقت بفرمایید بیش از یک سال از انتشار سوال گذشته 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sfmhoo 0 ارسال شده در آذر 92 بله ... بنده مشکل دیگه داشتم که سرچ کردم و رسیدم به این تاپیک که البته به مشکل من ارتباطی نداشتمنتها دیدم سوالات دوستان بی پاسخ مونده گفتم شاید هنوز مشکل یه عده باشه و اگر پاسخ گفته بشه تو سرچ ها به نتیجۀ بهتری می رسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر